Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » IKEA pyytää asiakkaitaan palauttamaan lasten vuodekatokset

 IKEA Oy

IKEA pyytää asiakkaitaan palauttamaan lasten vuodekatokset

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2014 klo 09:00
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA pyytää pinnasängyn/lastensängyn ylle ripustettavan vuodekatoksen ostaneita asiakkaitaan poistamaan katoksen käytöstä ja palauttamaan sen lähimpään IKEA-tavarataloon täyttä hyvitystä vastaan.

Palautuspyyntö koskee seuraavia vuodekatoksia: KLÄMMIG, LEGENDARISK, MINNEN, BARNSLIG BOLL, MINNEN BRODYR, HIMMEL, FABLER ja TISSLA.

IKEA on havainnut, että kyseisiin vuodekatoksiin liittyy kuristumisvaara, ja saanut ilmoituksia tapauksista, joissa katoksen helmat ovat joutuneet lapsen sänkyyn ja päässeet kietoutumaan lapsen kaulan ympärille. Tiedossa ei ole yhtään tapausta, jossa lapsi olisi loukkaantunut vakavasti.

Kyseisiä vuodekatoksia on myyty kaikilla IKEA-markkina-alueilla vuodesta 1996 lähtien.

IKEA pahoittelee tapauksesta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa. IKEA-tuotteiden turvallisuus on kuitenkin ensisijaisen tärkeää.

Lisätietoja osoitteesta www.IKEA.fi ja IKEA-asiakaspalvelusta, puh. (09) 3482 9400.

Lisätietoja medialle antaa PR Manager, Laura Saksala 040 4517856, pr.finland@ikea.com

Liitetiedostot

IKEA
IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 305 tavarataloa 26 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. IKEA-konsernilla on 135 000 työntekijää. Toimintavuonna 2012 konsernin tavarataloissa oli 684 miljoonaa kävijää. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa. IKEA Oy on valittu vuosina 2011, 2012 ja 2013 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -listauksessa.
www.IKEA.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs