Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » IKEA kallar ett parti FROSTFRI kylskåp och frysskåp till reparation

 IKEA Oy

IKEA kallar ett parti FROSTFRI kylskåp och frysskåp till reparation

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2016 klo 09:00
Julkaisija: IKEA Oy

IKEA kallar alla FROSTFRI kylskåp och frysskåp som tillverkats mellan vecka 45, 2015 och vecka 6, 2016 till reparation på grund av en risk för elektriska stötar. Panelen i övre kanten kan lossa, varvid det finns en risk för att man kommer i kontakt med elström. För att åtgärda felet krävs ett besök av en reparatör.

Vi uppmanar alla kunder som berörs av detta att ta loss kylskåpets och/eller frysskåpets anslutningssladd och kontakta Electrolux via http://www.electrolux.fi/Support/Huoltoliikkeet/ för att beställa en reparationstid. Reparationen tar ca 30 minuter.

- IKEA har inte blivit underrättad om några olyckor som har lett till skador eller elektriska stötar, men säkerheten är alltid viktigast för oss och därför vidtar vi denna säkerhetsåtgärd i förebyggande syfte. Vi förstår att detta har stor inverkan på våra kunder och att situationen kan vara besvärlig för dem. Vi tackar kunderna för förståelse och samarbete. Kunderna kan få ersättning för livsmedel som eventuellt förstörs samt för den olägenhet som detta medför, säger Vesa Riihelä som är ansvarig för IKEA köksprodukter i Finland.

Kyl- och frysskåpen som detta gäller har tillverkats under perioden: vecka 45, 2015–vecka 6, 2016  Tidpunkten för tillverkningen finns på tidsstämpeln på modellskylten. Modellskylten syns när den understa lådan tas bort. Skylten finns inne i skåpet på vänster sida. Tidsstämpeln består av fyra siffror uppe till höger på modellskylten. Denna reparationskallelse gäller kyl- och frysskåp med en tidsstämpel mellan 1545 och 1607. Reparations behov rör ca 300 vitvaror i Finland.

Produkterna har sålts i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Island, Tyskland, Spanien, Frankrike och Italien.

För mer information kan du besöka webbplatsen IKEA.fi eller kontakta IKEA kundservicen, tel. (09) 3482 9400. 

Liitetiedostot

IKEA-visio on luoda parempi arki monille ihmisille. Visionsa ja liikeideansa mukaisesti IKEA tarjoaa laajan valikoiman hyvin suunniteltuja, nerokkaita kodinsisustustuotteita niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman monella on varaa niihin. IKEA-konsernilla on tällä hetkellä 328 tavarataloa 28 maassa. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa, sekä IKEA-lähipiste Jyväskylässä. www.IKEA.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs