Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hävikkiviikko-kampanja tuottaa tulosta - kuusi Varkauden Siwaa aloitti ruoka-apuyhteistyön

Siwa

Hävikkiviikko-kampanja tuottaa tulosta - kuusi Varkauden Siwaa aloitti ruoka-apuyhteistyön

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2015 klo 11:18
Julkaisija: Siwa

Kuusi Varkaudessa sijaitsevaa Siwaa on tehnyt sopimuksen kaupassa myymättä jääneiden tuotteiden lahjoittamisesta Myrskylyhty ry:n ruokatukitoimintaan.

Siwat omistavan Suomen Lähikauppa Oy:n linjauksen mukaan myynnistä poistettuja tuotteita voidaan lahjoittaa hyväntekeväisyysjärjestöille, seurakunnille tai muille ruoka-apua antaville rekisteröityneille yhdistyksille. Luovuttamista varten tehdään aina kirjallinen sopimus, jossa sitoudutaan puolin ja toisin säännöllisiin noutoaikoihin.

– Nyt tehty sopimus koskee Kisakadun, Savontien, Päiviönsaaren, Atolantien, Kyllikinkadun ja Könönpellon Siwoja. Aiemmin olemme tehneet Myrskylyhty ry:n kanssa yhteistyötä Kangasniemen ja Joroisten Siwojen kanssa, Keski-Savon aluemyyntipäällikkö Jouko Pilkkakangas listaa.

– Yhteistyö Siwojen kanssa on toiminut hyvin, joten sitä oli luontevaa laajentaa uusiin kauppoihin. Haemme tuotteet joka ilta, myös viikonloppuisin. Ruoka jaetaan Joroisten ja Kangasniemen päiväkeskuksissa apua tarvitseville, ruokatukivastaava Kirsi Warpula Myrskylyhty ry:stä kertoo.

Lahjoittaminen ruoka-apuun on osa kauppojen vastuullista toimintaa, ja luovuttamisessa sekä ruoan jakamisessa noudatetaan Eviran antamia ohjeita.

Tällä hetkellä reilu kolmasosa yhteensä noin 650 Siwasta ja Valintatalosta luovuttaa tuotteita ruoka-apuun. Tavoitteena on kasvattaa määrää merkittävästi myös jatkossa ja löytää yhä useammalle lähikaupalle sopiva luovutuskohde pitkäaikaiseen yhteistyöhön.

Lisää Siwojen ja Valintatalojen ruoka-apukäytännöstä ja Hävikkiviikko-kampanjasta: http://www.siwa.fi/fi/menossa-nyt/ruoka-apu


Lisätiedot:

Jouko Pilkkakangas, aluemyyntipäällikkö, Suomen Lähikauppa Oy, p. 020 700 3779.
Suomen Lähikaupan mediapalvelu, p. 020 700 3115.

Siwa on tuttu lähikauppa, jolla on Suomen laajin kauppaverkko. Yli 500 myymälää palvelee Hangosta Inariin. Valikoimissa on suosituimmat arjen perustuotteet, herkkuja hemmotteluun sekä mm. Matkahuollon pakettipalvelu. Siwat omistaa Suomen Lähikauppa Oy.

Siwa – se vähän mahtavampi lähikauppa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs