Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hämeenmaan lähipalvelut laajenevat Lahdessa

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaan lähipalvelut laajenevat Lahdessa

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2011 klo 14:03
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa avaa Sale Okeroisen Lahden Kärpäsessä huhtikuun lopulla. Sale Okeroinen parantaa alueen asukkaiden lähipalveluita. Salessa on helppo ja nopea asioida, ja siellä voi tehdä ostoksia viikon jokaisena päivänä.

- Tavoitteenamme on palvella alueen asiakasomistajia mahdollisimman kattavasti erilaisilla konsepteilla (hypermarket, supermarket ja lähikauppa). Muutaman viime vuoden aikana olemme avanneet lukuisia Sale-lähikauppoja. Viime vuonna avasimme uuden Salen muun muassa Lahden Metsäpeltoon. Uskommekin, että lähikaupalla tulee olemaan myös tulevaisuudessa tärkeä rooli suomalaisessa ruokakaupassa, market- ja rautakaupan toimialajohtaja Olli Vormisto kertoo.

Sale Okeroisten kiinteistö peruskorjataan täysin vastaamaan nykyaikaisia lähikaupan odotuksia. Salessa on muun muassa ovelliset kylmäkalusteet. Sale Okeroinen palvelee asiakkaita huhtikuusta alkaen osoitteessa Kiekkokatu 4, Lahti.

Lisätietoja: Osuuskauppa Hämeenmaa, Market- ja rautakaupan toimialajohtaja Olli Vormisto, puhelin 050 358 8336

Hämeenmaa – yli 130 000 asiakkaansa omistama yritys. Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs