Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Hämeenmaa laajensi S-markettiaan Padasjoella

Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa laajensi S-markettiaan Padasjoella

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2014 klo 08:45
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa palveluverkostonsa kehittämistä. Yksi kevään 2014 uudistettavista kohteista on S-market Padasjoki, jonka avajaisia vietetään tänään keskiviikkona 16.4. Kokonaan uudistettu myymälä on saanut laajennuksen myötä merkittävästi lisää neliöitä, ja tuotevalikoimia kasvatettiin. Keskeiseksi tavoitteeksi otettiin kiinteistön energiatehokkuuden parantaminen.

 

Uudistettuna tänään avaava S-market Padasjoki kasvatti laajennuksen myötä kokoaan 1,5-kertaiseksi. Lähes 400 m²:ä lisää tilaa merkitsee paitsi leveämpiä käytäviä ja asioinnin helppoutta, myös ylin tuhannen uuden tuotteen saamista valikoimiin.

─ Uusi myymälä parantaa paikkakuntalaisten palveluita selvästi. Laajemman päivittäistavaroiden valikoiman lisäksi marketista saa nyt monia uusia, mökkipitäjässä tarpeellisia käyttötavaroita, kertoo marketkaupan toimialajohtaja Timo Kyllönen Hämeenmaalta.

Padasjoella otettiin jo viime syksynä käyttöön uusi, tilavampi parkkialue. Laajennustöiden ja remontin edetessä koko myymälä on saanut uudet kalusteet sekä täysin uuden ilmeen. Keskeiseksi lähtökohdaksi otettiin energiatehokkuuden kasvattaminen.

─ Ilmanvaihtotekniikka uusittiin, ja valaistus on toteutettu koko myymälässä led-valoin. Myös 80 % kylmäkalusteista uusittiin, mikä tarkoittaa energiatehokkaampia ja turvallisempia, kylmäaineenaan hiilidioksidia käyttäviä laitteita. Lisäksi kylmäkalusteista vapautuva lauhdelämpö otetaan talteen ja ohjataan myymälän lämmitykseen, Timo Kyllönen kuvailee.

 

Lisätietoja:
Osuuskauppa Hämeenmaa, market- ja ABC-toimialajohtaja Timo Kyllönen, 050 558 1215

Hämeenmaa – 145 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs