Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Halpa-Halli avasi uuden myymälän Haukiputaalla

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli avasi uuden myymälän Haukiputaalla

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2015 klo 10:00
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy jatkoi myymäläketjunsa vahvistamista Oulun-seudulla avaamalla keskiviikkona uuden myymälän Haukiputaalla. Kaksi vuotta sitten yhtiö kertoi rakennuttavansa Oulun alueelle yhteensä kolme uutta myymälää, joista Haukipudas on viimeisin. Kaksi aikaisempaa Halpa-Hallia avattiin Limingassa ja Muhoksella.

Yhtiön toimitusjohtajan Janne Ylisen mukaan Oulusta ja sen ympäristökunnista tulleessa asiakaspalautteessa on toivottu pitkään täyden palvelun myymälöitä.

- Oulun-seudun investointien lisäksi 2013 julkaistuun uusien myymälöiden kokonaisuuteen sisältyi myymälän avaaminen Siilinjärvellä, joka toteutui huhtikuussa 2014. Investointikokonaisuus on nyt valmis, ja meillä on tietenkin kovat odotusarvot myymäläverkoston laajennuttua voimakkaasti, Ylinen toteaa. Hänen mukaansa ketjun vahvistuminen ei kuitenkaan pääty tähän.

- Haluamme kehittää edelleen koko Oulun alueen tarjontaa, ja siksi tarkkailemme uusia mahdollisuuksia. Nyt avattava myymälä palvelee Haukiputaan lisäksi sen lähiseutua, missä kaupan palvelut täydentyvät uuden Halpa-Hallin myötä merkittävästi kaikilla osa-alueilla, toimitusjohtaja jatkaa.

 

Myymälässä panostettu

asioimisen helppouteen

 

Haukiputaalla asiakkaita palvelee Halpa-Hallin täyden palvelun myymälä, jonka tarjontaan kuuluvat elintarvikkeet sekä muut päivittäis- ja käyttötavarat. Myymälässä on myös paistopiste.

Laajan päivittäistavaraosaston lisäksi Halpa-Hallin täyden palvelun valikoimat sisältävät muun muassa monipuolisen pukeutumisen kokonaisuuden koko perheelle, kodin sisustamisen, keittiön ja kattamisen sekä urheilun ja vapaa-ajan tuotteet, autotarvikkeet ja työkalut, konttori- ja koulutarvikkeet sekä kemikalio-osaston. Tunnettujen merkkituotteiden lisäksi yhtiö panostaa vahvasti omiin tuotemerkkeihin.

Myymäläsuunnittelussa on panostettu esillepanoon ja asioimisen helppouteen. Elintarvikeosaston kylmäkalusteissa on huomioitu energiansäästö ja ovelliset kylmäkalusteet takaavat myös tuotteiden hyvän säilyvyyden. Kylmäkalusteiden ja kylmähuoneiden jäähdytyksessä käytetään ympäristöystävällistä hiilidioksidijärjestelmää.

Limingan ja Muhoksen tavoin Haukiputaan myymälän on rakentanut Kokkolan Halpa-Halli Oy:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Rakennusliike Lehto Oy.  Myymälän kokonaispinta-ala on noin 5 000 neliömetriä. Haukiväylän varrella sijaitsevaan myymälään on helppo tulla esimerkiksi uusia kevyen liikenteen väyliä pitkin. Ajoneuvoliikenteen sujuvuus paranee entisestään kuluvan vuoden aikana rakennettavan kiertoliittymän ansiosta. Pysäköintialueella on  yli 200 reilulla mitoituksella toteutettua autopaikkaa.

Halpa-Hallin myymäläinvestoinneilla on ollut myös huomattava työllistävä vaikutus sekä rakennusaikana että toiminnan käynnistyttyä. Haukiputaan myymälä työllistää noin 40 kaupan alan ammattilaista.

Haukiputaan lisäksi Halpa-Hallilla on Oulun seudulla myymälät kauppakeskus Zeppelinissä, Oulun Limingantullissa, Kiimingissä, Limingassa ja Muhoksella.

 

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 39 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1500 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs