Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Halpa-Halli avaa myymälän uudessa paikassa Limingantullissa

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli avaa myymälän uudessa paikassa Limingantullissa

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2012 klo 08:29
Julkaisija: Kokkolan Halpa-Halli Oy

Kokkolan Halpa-Halli Oy avaa myymälän uudessa osoitteessa, Nuottasaarentie 5:ssä, Oulun Limingantullissa. Samalla alueella sijaitsee myös muita suuria kaupanalan toimijoita.

- Olemme hakeneet pitkään pysyvää ratkaisua kaupalliselle toiminnalle. Onneksi saimme mahdollistettua sijoittumisen ns. Nokian-kiinteistöön, joka tarjoaa hyvät puitteet kaupankäynnille. Myymäläneliöitä on noin 4 000 eli puolet enemmän kuin edellisessä paikassa. Samoin liikenteellisesti tämä on aikaisempaa parempi ratkaisu, koska uusi myymälä on helpompi tavoittaa ja parkkipaikat ovat hyvät, sanoo Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja Janne Ylinen.

Yritys toimi tätä ennen yli kymmenen vuotta Ilmarinkadulla alueella, joka on kaavassa osoitettu kerrostalorakentamiselle. Halpa-Halli on pyrkinyt löytämään kohteen, joka sallii myös päivittäistavarakaupan, mutta uusissa tiloissa kaava ei tässä vaiheessa sitä mahdollista.

- Jatkamme samalla valikoimarakenteelle eli käyttötavaratuotteilla. Uusien ja väljempien tilojen ansiosta tuotteet saadaan entistä paremmin esille, mikä parantaa asioimisen helppoutta, Janne Ylinen kertoo.

Halpa-Hallin käyttötavaravalikoimat sisältävät esimerkiksi laajan pukeutumisen kokonaisuuden, kodin sisustamisen, keittiön ja kattamisen sekä urheilun ja vapaa-ajan tuotteet, autotarvikkeet ja työkalut, konttori- ja koulutarvikkeet sekä laajan kemikalio-osaston. Edellisten lisäksi Halpa-Halli panostaa käyttötavarakaupassaan eri sesonkeihin ja niiden tuotteisiin, joista tällä hetkellä ovat ajankohtaisia erityisesti polkupyörät, skootterit sekä puutarhakokonaisuus grilleineen.

Tulevan myymälän rakennustyöt ovat parhaillaan menossa. Myymälää tavaroitetaan kovaa vauhtia, julkisivulle rakennetaan uusi ilme ja parkkipaikat toteutetaan vastaamaan nykyaikaisen, autolla liikkuvan asiakkaan tarpeita. Avajaiset järjestetään maaliskuun lopulla, ja niiden tarkasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Tornioon ketjun 38:s myymälä

Kokkolan Halpa-Halli Oy:llä on meneillään toinenkin hanke, kun Tornioon ollaan avaamassa ketjun 38:tta myymälää huhtikuussa.

Tornion myymälä on käyttötavaramyymälä, jonka myymäläpinta-ala on noin 3 000 neliötä. Parhaillaan rekrytoidaan henkilökuntaa. Yhtiö tiedottaa avauksesta tarkemmin lähempänä ajankohtaa.

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 37 myymälää 36 paikkakunnalla. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1400 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. Lisätietoa Halpa-Hallista löydät osoitteesta www.hhnet.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs