Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Edenred ostaa Nets Oy:n prepaid-liiketoiminnan Suomessa – Edenredistä henkilöstöetujen Suomen markkinajohtaja

Edenred

Edenred ostaa Nets Oy:n prepaid-liiketoiminnan Suomessa – Edenredistä henkilöstöetujen Suomen markkinajohtaja

Tiedote.
Julkaistu: 09.12.2013 klo 09:30
Julkaisija: Edenred

Edenred ilmoittaa ostaneensa Nets Oy:n prepaid-henkilöstöetutuotteet(*) Suomessa. Yrityskaupan myötä Edenredistä tulee henkilöstöetujen Suomen markkinajohtaja; Edenredille siirtyvät tuotteet ovat Lounasseteli, Lounaskortti, Virikeseteli ja Virikekortti.

Edenred on maailman johtava prepaid-maksuvälineratkaisujen tarjoaja, joka kehittää palveluja työntekijöiden hyvinvoinnin ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi. Nyt ilmoitettu Netsin Suomen prepaid-liiketoiminnan ostaminen on linjassa Edenredin strategisten tavoitteiden kanssa: kehittyä johtavaksi henkilöstöetujen tarjoajaksi myös paikallisella tasolla.

Nets on tarjonnut henkilöstöruokailuun liittyviä etuja Lounasseteli- ja Lounaskortti-tuotemerkeillä. Lounasseteli on Suomessa vanhin ja arvostetuin henkilöstöruokailun maksamisratkaisu: se lanseerattiin markkinoille 70-luvulla. Liikunnan ja kulttuurin tukemiseen liittyviä etuja Nets on tarjonnut tuotteilla Virikeseteli ja Virikekortti. Virikeseteli lanseerattiin vuonna 2009. Netsin työhyvinvointituotteilla on lähes 120 000 päivittäistä käyttäjää yli 10 000 organisaatiossa. Netsin tuotteita myytiin vuonna 2012 yli 200 miljoonan euron arvosta. Yrityskaupan myötä Netsin prepaid-liiketoiminnassa työskentelevä henkilöstö siirtyy Edenredin palvelukseen.

Edenred on toiminut Suomessa henkilöstöetujen markkinoilla vuodesta 2011, mistä lähtien yksi strategisista tavoitteistamme on ollut laajentaa liiketoimintaamme Suomessa: haluamme tulla henkilöstöetujen paikalliseksi markkinajohtajaksi. Tämä yrityskauppa tarjoaa Edenredille ainulaatuisen mahdollisuuden kasvattaa myyntiä ja laajentaa asiakaskantaa. Olemme samalla erittäin ylpeitä, että saamme tuoteportfolioomme Suomessa vakiintuneet henkilöstöhyvinvoinnin Lounas- ja Virike-tuotteet, sanoo Edenred Finlandin toimitusjohtaja Markus Mustelin.

Olemme erittäin tyytyväisiä ratkaisuumme. Edenredillä on edellytykset varmistaa henkilöstöetutuotteiden liiketoiminnan jatkuvuus niin yhteistyökumppaneillemme kuin asiakkaillemme. Samalla halusimme löytää arvostetuille Lounas- ja Virike-tuotteille uuden, hyvän kodin sekä tarjota siirtyville työntekijöille avaimet menestyksekkääseen tulevaisuuteen, kertoo Senior Vice President, Issuing Services Mikko Pilkama Nets Oy:ltä.

(*) Nets Oy:n osti henkilöstöetuja tarjoavan liiketoiminnan Luottokunnalta vuonna 2011.


Lisätiedot

Edenred Finland Oy, Markus Mustelin / Managing Director, markus.mustelin@edenred.com, puh. 040 517 5037

Nets Oy, Mikko Pilkama / Senior Vice President, Issuing Services, mikko.pilkama@nets.eu, puh. 040 828 3717

Liitetiedostot

Edenred on maailman johtavin prepaid-maksuvälineratkaisujen tarjoaja, joka kehittää palveluja työntekijöiden hyvinvoinnin ja organisaatioiden toiminnan tehostamiseksi. Edenred on henkilöstöetujen kansainvälinen, johtava toimija. Ensimmäiset lounassetelit Edenred lanseerasi Ranskassa jo vuonna 1962. Edenred kasvoi vuonna 2012 10,1 prosenttia.  Edenred toimii viidellä mantereella, 40 maassa ja yhteensä 6 600 työntekijän voimin. Globaalisti Edenredillä on 530 000 yritysasiakasta ja 34,5 miljoonaa edunsaajaa. Suomessa Edenredin valikoimaan kuuluvat tuotteet Ticket Duo, Ticket Restaurant, Ticket Mind&Body, Fruitbox ja Delicard. Suomessa Edenredillä on 19 työntekijää, 7 000 yritysasiakasta ja 70 000 edunsaajaa. Suomessa Edenredin henkilöstöetukortit käyvät yli 4 500 liikunta- ja kulttuuripaikassa sekä 20 000 ruokailupaikassa. www.edenred.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs