Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » DataInfo tiedottaa - Syyskuu 2016

Data-Info Oy

DataInfo tiedottaa - Syyskuu 2016

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2016 klo 10:06
Julkaisija: Data-Info Oy

Sonera ja DataInfo sertifioivat vastuunsa ihmisistä ja ympäristöstä

Sonera ja DataInfo huomioivat liiketoimintansa vaikutuksia ympäristöön sekä työterveyteen ja työturvallisuuteen hiljattain sertifioimiensa hallintajärjestelmien avulla. Molempien yhtiöiden tarkoituksena on parantaa energiatehokkuutta ja tehostaa mm. jätteiden kierrätystä. Yhtiöt haluavat myös edistää työntekijöidensä turvallisuutta ja hyvinvointia. 

Inspecta Sertifiointi Oy arvioi Soneran ja DataInfon ympäristö-, laatu- ja turvallisuustoimintaa keväällä 2016 mittavassa auditoinnissa. Arvioijat kiersivät eri toimitiloissa Helsingissä, Vantaalla, Lahdessa, Tampereella, Vaasassa ja Jyväskylässä haastattelemassa henkilöstöä ja tarkastamassa toimintaa. Lisäksi arviointikierrokseen kuuluivat vierailut datakeskus- ja verkon rakennustyömailla.

Auditoinnin tuloksena syyskuussa 2016 Soneran ja DataInfon ympäristöjärjestelmille myönnettiin ISO 14001 -sertifikaatti sekä työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmille OHSAS 18001 -sertifikaatti ensimmäisenä suomalaisena operaattorina. Samalla DataInfo sai myös ISO 9001 -laatusertifikaatin.

Sertifikaateista lyhyesti

  • ISO 14001 on ympäristöasioiden johtamista käsittelevä standardi, joka on laajasti käytössä maailmalla ympäristöasioiden johtamisen perustana.
  • OHSAS 18001 on työterveys- ja työturvallisuusjohtamisen kansainvälinen standardi.
  • ISO 9001 on maailman käytetyin ISO-standardi ja tunnetuin viitekehys laadunhallintajärjestelmälle.

Lisätitoja:
Mikko Koljander
Puh. 040 83 900 14
etunimi.sukunimi@datainfo.fi

 

DataInfo Asiakaspalvelu 

Palvelemme Teitä: laskutus- ,tilaus-, toimitus-, DataInfo yritysportaali-, tuote- ja palveluasioissa, arkisin klo 8-16.00
Sähköpostitse: asiakaspalvelu@datainfo.fi
Puhelimitse: 0600-16171 (pvm/mpm)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs