Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » CARe Finland on uusi oululainen start up -yritys, joka pyrkii mullistamaan autohuoltoalan.

CARe Finland Oy

CARe Finland on uusi oululainen start up -yritys, joka pyrkii mullistamaan autohuoltoalan.

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2012 klo 13:45
Julkaisija: CARe Finland Oy

CARe Finland on oululainen autohuoltojen välityspalvelu, joka  pyrkii tekemään auton huollattamisesta helppoa ja vaivatonta. Yrityksen ajatuksena on toimia rajapintana asiakkaan ja autokorjaamon välissä.

CARe Finland hoitaa asiakkaan puolesta kaiken mikä liittyy auton huollattamiseen. Yritys hoitaa muun muassa huollon ajanvarauksen, hinta-arvion laskemisen ja auton kuljetuksen korjaamolle ja palautuksen asiakkaalle - ilman mitään lisäkustannuksia asiakkaalle.

CARe Finland on yhteistyössä luotettavien oululaisten korjaamoiden kanssa, joille yritys välittää asiakkaita. CARe Finland saa välittämistään huoltotöistä alennusta yhteistyökorjaamoilta, joten kuluttajalle ei aiheudu palvelun käytöstä yhtään ylimääräisiä kustannuksia.

Yrityksen konsepti on maailmalla testattu ja toimiva, mutta täysin uudenlainen Suomessa.


Lisätietoja:
Matti Junila, toimitusjohtaja
matti.junila@carefinland.fi
p. 044 5111 514
www.carefinland.fi

CARe Finland on Oulun alueella toimiva autohuoltopalvelujen välittäjä, joka tarjoaa täydelliset autohuolto- ja korjaamopalvelut kaikille automerkeille. Teemme yhteistyötä luotettavien, Oulun alueella toimivien autokorjaamoiden kanssa. Autamme asiakkaita varaamaan heille sopivan huollon tai korjauksen ja välitämme ne yhteistyökorjaamoillemme.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs