Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » Armasperheen lähiruokavalikoima Kalevan Prismaan Tampereelle

Pirkanmaan Osuuskauppa

Armasperheen lähiruokavalikoima Kalevan Prismaan Tampereelle

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2011 klo 15:52
Julkaisija: Pirkanmaan Osuuskauppa

Pirkanmaan Osuuskaupan Prisma Kaleva vastaa lähiruuan jatkuvasti kasvavaan kysyntään. Pirkanmaan suurin ruokakauppa on saanut elintarvikeosastolleen tunnetun kangasalalaisen lähiruuan ystävän Heikki Ahopellon Armasperheen pientuottajavalikoiman.

Syyskuussa avautuneelta ainutlaatuiselta osastolta löytyy sekä pirkanmaalaisten että muiden suomalaisten pientuottajien tuotteita. Heikki Ahopellon Armas-tuoteperheen pullotettu kyytönmaito, hapanmaitotuotteet ja juustot ovat monille pirkanmaalaisille jo entuudestaan tuttuja, mutta hyllyiltä löytyvät myös niin pälkäneläisen Helena Tiililän viinirypälehillo, kainuulaisen Juntulan luomutilan puhtaat kaura- ja muut viljatuotteet kuin savukoskelaisen Korvatunturin Osuuskunnan kuivattu matsutakekin. Erikseen ilmoitettavina päivinä osastolta löytyy myös mm. juureen leivottuja leipiä, tuoretta lähilihaa sekä kyytönmaitojäätelöä.

Prisman ja Armasperheen yhteistyö hakee vertaistaan
Ison hypermarketin ja pienen lähiruokatoimijan yhdistää halu palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin ja antaa asiakkaille mahdollisuus valita myös kotimaisen pientuotannon tuotteita. Mukana oleville Armasperheen pientuottajille osasto antaa näyteikkunan, hienon mahdollisuuden tulla huomatuksi suuren asiakasjoukon keskuudessa.

”Lähiruoka on vahva trendi kuluttajien keskuudessa tänä päivänä, ja tähän kuluttajien toiveeseen haluamme myös Kalevan Prismassa vastata. Olemme saaneet asiakkailtamme palautetta, jossa valikoimiin on toivottu enemmän lähiruokatuotteita, vaikkakin paikallisia tuotteita löytyy jo nykyisin Prisman valikoimista runsaasti”, kertoo Kalevan Prisman päivittäistavaraosaston myyntipäällikkö Mika Liehu.

Armasperheen tuotteet löytyvät myymälän päivittäistavaraosastolta. Valikoima vaihtuu sesonkien ja saatavuuden mukaan.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja:
Prisma Kaleva, myyntipäällikkö Mika Liehu, puh. 010 767 0250
Heikki Ahopelto, Armasperhe Oy, puh. 044 296 4429

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs