Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kauppa » ABC:n ruokalistalta uusia ja uudistettuja herkkuja

SOK

ABC:n ruokalistalta uusia ja uudistettuja herkkuja

Tiedote.
Julkaistu: 09.11.2011 klo 08:00
Julkaisija: SOK

ABC-liikennemyymälöissä asiakkaiden palautteet ovat toteutuneet uudessa ruokalistassa. Mukaan on tuotu useampia kevyempiä vaihtoehtoja, mutta myös säilytetty tuhdimpia tuttuja annoksia niitä tuunaamalla. ABC on Suomen suurin ravintolaketju, jolla on 107 yksikköä eri puolilla Suomea.

- Ruoka-annosten määrää on jonkin verran lisätty, jolloin pienimmissäkin ABC-liikennemyymälöissä on 10 vaihtoehtoa, joista valita à la Carte -listalta. Nyt paljon esillä olevien karppaajien toiveita ja eri makutottumuksia voidaan toteuttaa muun muassa vaihtamalla perunat ja riisit salaattiin, lämpimiin vihanneksiin tai juureksiin, kertoo ABC-ketjuohjauksen kehitysjohtaja Sarita Lehtinen.


Ravintolavalikoiman kehittäminen pohjautuu sekä asiakkaiden toiveisiin, ravintoloista tulleisiin palautteisiin että viimeisiin Risc-ruokatutkimuksiin.

 

Annoskokonaisuuksina jatkavat ABC Klassikot, jotka ovat asiakkaiden tuntemia tuttuja ja turvallisia annoksia, Maukasta grillistä annokset ovat selkeästi grillimäisempiä herkkuja ja Herkuttele kevyemmin -listalla löytyy muun muassa uusia ABC Salaatteja. Makuja maailmalta tarjoaa hieman erilaisia vaihtoehtoja ja siinä annokset ovat kaikki uusia.

 

Uusia kokonaisuuksia ovat myös ABC Pastat ja ABC Salaatit. Salaateissa voi kastikkeiden lisäksi on valita broilerin, katkaravun tai vuohenjuuston. Pastoissa voi maistaa vaikka kinkku-pekoni-luumutomaattikastiketta. ABC Korit sisältävät mukavaa naposteltavaa ja niihin on tuotu mukaan mm. ribsit. Pasta- ja korivalikoimat vaihtelevat yksiköittäin. Uutena lisukkeena ovat ristikko- eli vohveliperunat.

Jokaisessa ABC-liikennemyymälässä on lisäksi tarjolla omia annoksia, jotka toteutetaan paikkakunnan omalla teemalla ja yksikön asiakaskunnan mukaan. Näistä esimerkkejä ovat mm. Kuninkaantie erikoiset Pernajassa, Lapin herkut pohjoisessa, Kuopiossa Niiralan parraat evväät, Alavuden Route66, Keskimaan ABC-liikennemyymälöissä Järvi-Suomen paikalliset herkut, Etelä-Pohjanmaalla Pohojalaanen menu sekä Notta- ja Köppänen burgerit ja Hämeessä esimerkiksi Herra Merosen possukestit -annos.

Apsi-menu pitää sisällään Apsi Apinan suosittelemia herkkuja, jotka ovat monen lapsen kestosuosikkeja.

 

Pitkät aukioloajat ovat edesauttaneet ABC-liikennemyymälöiden ruokamenekkiä. À la Carte -annoksia myydään yli neljä miljoonaa kappaletta ja kahvia juodaan yli 24 miljoonaa kupillista vuosittan.

 

ABC:n kotisivut ovat uudistuneet kesällä 2011. Tähän mennessä netistä on voinut seurata jokaisen ABC-liikennemyymälän noutopöydän tarjontaa, mutta nyt koko yksikkökohtainen ravintolatarjonta on nähtävissä: kaikki à la Carte -annokset, pizzat, burgerit, lasten annokset, paikalliset annokset ja yömenu.

- Etenkin urheilujoukkueita varten meillä on lisäksi tarjolla erillinen ABC Sporttimenu, joka on suunniteltu yhteistyössä ravitsemusasiantuntija Olli Ilanderin kanssa. Sporttimenu yhdistää raikkaalla tavalla terveelliset ainekset ja herkullisen maun. Se sopii pelimatkoille sekä ennen että jälkeen urheilusuorituksen, kertoo Sarita Lehtinen.

 

Lisätiedot:

Sarita Lehtinen, ABC-ketjuohjaus, kehitysjohtaja, puh 010 76 80809, sarita.lehtinen@sok.fi

 

ABC liikennemyymälöiden à la Carte -valikoima on uudistunut marraskuussa. ABC-liikennemyymälöitä on 107, ABC-Delejä 17 ja ABC-automaattiasemia lähes 290 kappaletta. Marraskuun loppupuolella avataan ensimmäinen ABC GrilliMarket Nikkilässä. ABC-liikennemyymälät palvelevat vuoden jokaisena päivänä oman aukiolonsa mukaisesti joko 24h, 6-24 tai 6-22. www.abcasemat.fi , www.noutopoyta.fi , www.apsi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs