Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Käsityöt ja askartelu » Rakkaat rukoukset voi koota iltarukouspussiin

Kirkon tiedotuskeskus

Rakkaat rukoukset voi koota iltarukouspussiin

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2015 klo 14:15
Julkaisija: Kirkon tiedotuskeskus

Kaksikymmentä vuotta sitten Eila Roos osti iltarukouspussin lapsenlapsilleen. Nykyään nämä lapset ovat jo aikuisia, mutta idea iltarukouspussista jäi elämään. Roos on ommellut ja kirjaillut iltarukouspusseja toreille myytäväksi asti. Ne ovat ilahduttaneet kastelahjana ja rippilahjana, myös muut isovanhemmat ovat halunneet antaa iltarukouspussin omille lapsenlapsilleen. Eila Roosin mielestä rukouspussi on lahja, joka kestää sukupolvelta toiselle.

”Iltarukouspussia voi käyttää vanhusten hoitokodeissakin, joissa ei useinkaan ole liikaa järjestettyä toimintaa. Rukouspussi toimii mukavana ohjelmanumerona iltaan hiljennyttäessä.”, Roos kertoo.

”Lasten kanssa rukouspussin tyynyt voi ommella eri värisistä kankaista, jolloin rukoushetkessä saattaa samalla opetella värejä”, hän lisää.

Rukouspussin idea on yksinkertainen. Roos ompelee ja täyttää vanulla seitsemän tyynyä, joihin jokaiseen tulee oma kirjailtu iltarukous. Tyynyt kerätään itse ommeltuun pussiin, josta niitä saattaa iltarukouksessa kaivaa esille. Tyynyt voi halutessaan ommella eri värisistä kankaista. Pussin ja tyynyt voi myös tarpeen tullen pestä.

”Idea on vapaasti käytettävissä eteenpäin!”, Eila Roos huikkaa vielä lopuksi.

rukouspussi-2-pieni

Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa on noin neljä miljoonaa jäsentä. Suomen suurin uskonnollinen yhteisö on mukana ihmisten elämän arjessa ja juhlassa ja pitää esillä kristillisiä arvoja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Kirkon tiedotuskeskus välittää ajantasaista tietoa kirkosta medialle ja suurelle yleisölle. Kirkon verkkosivusto osoitteessa evl.fi.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs