Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Käsityöt ja askartelu » Opiskelijoiden kokemukset ja kuvat Tansaniasta esillä Hämeenlinnan pääkirjastossa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Opiskelijoiden kokemukset ja kuvat Tansaniasta esillä Hämeenlinnan pääkirjastossa

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2011 klo 10:56
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Kahdeksan HAMKin ohjaustoiminnan opiskelijaa vietti opettavaisia viikkoja tansanialaisissa käsityöprojekteissa tammi-maaliskuussa 2011. Elämä afrikkalaisissa yhteisöissä antoi, otti ja opetti - sekä synnytti käsityötuotteiden uusiokehittelyä perinteisten valmistustekniikoiden pohjalta.

Opiskelijoiden kokemuksia ja kuvia Tansaniasta pääsee kurkistamaan Mambo Tanzania -näyttelyssä, joka avautuu Hämeenlinnan pääkirjaston Keidas-näyttelytilassa torstaina 25.8.2011 klo 17.30. Näyttelyssä on esillä opiskelijoiden valmistamia käyttöesineitä, koruja ja tekstiilejä sekä tinga tinga -maalauksia ja valokuvia.

Näyttelytila toimii myös oppimisympäristönä, sillä siellä järjestetään lukuisia työpajoja aikuisille ja lapsille 27.8. - 9.9. Maanantaina 29.8. pääkirjaston luentosalissa järjestetään myös maksuton luento ”Safarille Afrikkaan” klo  18 - 19.30.

Mambo Tanzania on osa Kulttuurivaihtoa käsityön keinoin -hanketta (Cultural Exchange through Arts and Crafts), joka on Ulkoasiainministeriön rahoittama kehitysyhteistyöhanke: HAMK Hyvinvointi, ohjaustoiminnan koulutusohjelma & Goig Handcraft Vocational School ja tansanialaiset käsityöprojektit.

Tarkemmat tiedot työpajoista liitteenä olevassa ohjelmassa. Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita näyttelyn avajaisiin. Näyttely on avoinna 11.9.2011 saakka.

Liitetiedostot

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi
p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs