Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Käsityöt ja askartelu » Kestävä Joulu

Lahden kaupunki

Kestävä Joulu

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2014 klo 09:58
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lehdistötiedote 10.12.2014

Joulusta on muodostunut kulutusjuhla. Ostamme koristeita, uusia tekstiilejä, kukkia, lahjoja, lahjapaperia ja lahjapusseja. Voit vähentää kulutustasi valinnoillasi. Suosi aineettomia lahjoja ja anna lahjaksi palveluita ja lahjakortteja. Vietä aikaa aidosti perheesi kanssa sen sijaan, että ostaisit kalliita lahjoja korvaamaan ajankulkua. Voit säästää rahaa käyttämällä mielikuvitusta keksimällä uuden käyttötarkoituksen rikkoutuneelle tai tarpeettomalle esineelle. Kierrätyskeskuksista ja kirpputoreilta löytyy hienoja materiaaleja itse tehtäviin lahjoihin. Voit tehdä esimerkiksi kankaasta joulukuusen joka ei karistele neulasia ja joka kestää vuodesta toiseen.

Koulutuskeskus Salpauksen ympäristönhoitajaopiskelijat ovat toteuttaneet yhdessä Lahden seudun ympäristöpalveluiden kanssa kestävän Joulun näyttelyn. Näyttelyssä esillä olevat koristeet ja tavarat on tehty kierrätysmateriaalista.

Kierrätysmyymälä Patina tekee uusiotuotteita mm. messumatoista. Heidän tuotteitaan on esillä kestävän joulun näyttelyssä.

Kutsumme lapset ja vanhemmat askartelemaan kanssamme joulukortteja tiistaina 16.12.2014 klo 10.00 -15.00 kauppakeskus Trion Päijänne-aukiolle.

Kestävä Joulunäyttely on esillä Trion pääovien yhteydessä olevassa vitriinissä ajalla 15.12.2015- 2.1.2015.

Lisätietoja

Lahden seudun ympäristöpalvelut, Ympäristöneuvonta

p. 044 416 2762, ymparisto@lahti.fi
www.lahti.fi

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs