Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hanketiedotteet » Suomalainen teknologiayhtiö Nodeon Oy voimalla Ruotsin pysäköintimarkkinoille

Nodeon Finland Oy

Suomalainen teknologiayhtiö Nodeon Oy voimalla Ruotsin pysäköintimarkkinoille

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: Nodeon Finland Oy

Nodeon Oy:n Ruotsin tytäryhtiö Fore ITS Ab on voittanut yhden Pohjoismaiden suurimmista pysäköinnin maksuterminaalien kaupoista. Sopimus sisältää 5 vuoden puitesopimuksen pysäköinnin maksuterminaalien toimituksesta sekä kaupungin pysäköinnin hallintaratkaisujen kehittämisestä Göteborgin kaupungin kanssa. Sopimuskausi aloitetaan välittömästi 700 maksuterminaalin toimituksella, jotka asennetaan Göteborgin kaduille vielä tämän vuoden aikana.

”Nollasta seitsemäänkymmeneen” kolmessa vuodessa

Kauppa on jatkoa alkuvuonna Fore ITS Ab:n menestykselle Länsi-Göötanmaan sairaala-alueiden pysäköintiratkaisuista solmitun puitesopimuksen kanssa ja on yhtiölle todellinen yhteistyön voimannäyte. Kuinka kolme vuotta sitten perustettu yhtiö voi tänä vuonna saavuttaa lähes 70 % kyseisten markkinoiden uusmyynnin volyymistä tänä vuonna Ruotsissa?

- Kun toiminta kolme vuotta sitten aloitettiin kahden miehen voimin, niin tällaisen menestyksen osalta yhteistyön merkitystä ei voi liikaa korostaa. Avain menestykseen on tiivis ja luottamuksellinen yhteistyö maksuterminaalien toimittajan ranskalaisen Parkeonin sekä asennus- ja ylläpitopalveluista vastaavan Eltel Sweden Ab:n kanssa, sanoo Fore ITS Ab:n toimitusjohtaja Stefan Larsson.

Pysäköinnin maksuautomaateista kohti kaupunkiterminaaleja

- Uusia digitaalisia maksuterminaaleja voi kutsua jo varsinaisiksi kaupunkiterminaaleiksi (”City Terminals”) niiden useiden lisäarvoa tuottavien ominaisuuksien näkökulmasta. Teknisesti ne toimivat täysin aurinkoenergialla, tarjoavat monikielisyyden, karttapalveluja, pilvipohjaisten taustajärjestelmien ja tiedonsiirtorajapintojen avulla voidaan toteuttaa julkisen pysäköinnin hallinnan kehittämistä kaupungin laajuisesti. Jatkossa laitteet mahdollistavat siirtymisen liputtomaan järjestelmään rekisteritunnuspohjaisen pysäköinnin hallinnan avulla, ja ne voidaan liittää myös osaksi sähköautojen latauspisteiden maksutapahtumien hallintaa, sanoo Göteborgin pysäköintiyhtiön teknologiajohtaja Magnus Feldt.

 - Voimme ylpeinä liittää Göteborgin kaupungin samaan listaan New Yorkin, Pariisin, Lontoon, Moskovan ja Barcelonan kanssa, joissa terminaalit ovat jo käytössä, Stefan Larsson jatkaa.

Lisätietoja projektista ja sen toteuttajista:

Timo Majala, Nodeon Oy, +358 40 7511 790, timo.majala@nodeon.com

Stefan Valentin Larsson, Fore ITS Ab, + 46 76 0457 543, stefan.larsson@nodeon.com

Göteborgin kaupungin tiedote:

http://www.mynewsdesk.com/se/goeteborgs-stads-parkerings-ab/pressreleases/700-nya-betalautomater-paa-gaang-i-goeteborg-1542290

Käy tutustumassa web-sivuihimme:

www.nodeon.com

www.fits.se

www.parkeon.com

Nodeon Oy on suomalainen vahvasti kasvava teknologiayhtiö, jonka Suomen liiketoiminnoista vastaava Nodeon Finland Oy on erityisesti keskittynyt älyliikenteen ja teollisen internetin ratkaisuihin.

Fore ITS Ab on Nodeon Oy:n Ruotsin tytäryhtiö ja on ranskalaisen pysäköinnin hallinnan ja smart city -ratkaisujen globaalin markkinajohtajan Parkeonin tuotteiden yksinoikeudella toimiva jälleenmyyjä Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs