Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Presidentti Halonen viralliselle vierailulle Ruotsiin

Presidentti Halonen viralliselle vierailulle Ruotsiin

Julkaistu: 22.12.2008 klo 15:24
Julkaisija: Tasavallan presidentin kanslia

Tasavallan presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Arajärvi tekevät virallisen vierailun Ruotsiin 15.-16.1.2009 Ruotsin kuninkaan kutsusta.


Tasavallan presidentti Tarja Halonen ja tohtori Pentti Arajärvi tekevät virallisen vierailun Ruotsiin 15.-16.1.2009 Ruotsin kuninkaan kutsusta.

Vierailun aluksi presidentti Halonen osallistuu merkkivuoden 1809 juhlallisiin avajaisiin Ruotsin valtiopäivillä yhdessä Ruotsin kuningasparin ja kruununprinsessan kanssa. Tilaisuuteen valtiopäivillä osallistuvat Suomesta myös pääministeri Matti Vanhanen ja puhemies Sauli Niinistö.

Ensimmäisenä vierailupäivänä presidentti Halonen puhuu Ruotsin ulkopoliittisessa instituutissa Tukholmassa ja tapaa Ruotsin pääministerin Fredrik Reinfeldtin. Ohjelmaan kuuluu myös juhlaillallinen kuninkaanlinnassa.

Perjantaina 16. tammikuuta presidentti Halonen vierailee Botkyrkan kunnassa, jossa hän tutustuu Botkyrkan ruotsinsuomalaiseen kouluun ja tapaa ruotsinsuomalaisten järjestöjen edustajia. Presidentti vierailee myös Södertäljessä, jossa hänelle esitellään monikulttuurisen kunnan toimintaa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs