Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Kutsu medialle: Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen tapaaminen Seinäjoella

Maa- ja metsätalousministeriö

Kutsu medialle: Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen tapaaminen Seinäjoella

Kutsu.
Julkaistu: 30.09.2015 klo 16:31
Julkaisija: Maa- ja metsätalousministeriö

Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen pitää mediatilaisuuden Seinäjoella tiistaina 6.10.2015 maa- ja metsätalousministeriön luonnonvara- ja biotalouspäivien yhteydessä.
 
Paikalla ovat myös osastopäälliköt Risto Artjoki ja Kai Kaatra sekä ministeriön luonnonvaraosaston osastopäällikkönä 15.10. aloittava Juha S. Niemelä. Biotalouspäivien aikana median tavattavissa on myös kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio.
 
Päivien aikana käydään läpi hallituksen biotaloudelle asettamia painopistealueita ja julkisen sektorin roolia biotalouden edistämisessä. Tapahtumassa luodaan näkymä erilaisista keinoista, joilla biotalouden kasvua voidaan tukea. Luonnonvara- ja biotalouspäivät järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa niin, että osallistuvat tahot sekä käsiteltävät teemat kattavat maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan kokonaisuudessaan. Tapahtumassa kuullaan myös elinkeinon edustajien puheenvuoroja.

Luonnonvara- ja biotalouspäivät on tarkoitettu muun muassa keskeisille ELY-keskusten viranomaisille sekä aluehallintovirastojen ja ministeriöiden (MMM, TEM ja YM) edustajille.  Tapahtumaan osallistuu edustajia Maaseutuvirastosta, Luonnonvarakeskuksesta, Maanmittauslaitoksesta, Metsähallituksesta, Suomen ympäristökeskuksesta, Suomen metsäkeskuksesta, Suomen riistakeskuksesta, Elintarviketurvallisuusvirastosta sekä Turvallisuus- ja kemikaalivirastosta.
 
 
Aika: Tiistai 6.10. klo 11.00–11.30
Paikka: Frami, Kampusranta 9, Seinäjoki (Kokoustila Bell & Marconi)
 
Lisätietoja:
tiedottaja Virpi Komulainen, maa- ja metsätalousministeriö
p. 0295 162 110, virpi.komulainen@mmm.fi
 
viestintäpäällikkö Camilla Juntunen, Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
p. 0295 027 973, camilla.juntunen@ely-keskus.fi
 

Tervetuloa!

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs