Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Boka tid för att sköta alla dina ärenden – FPA testar ett nytt arbetssätt

Fpa

Boka tid för att sköta alla dina ärenden – FPA testar ett nytt arbetssätt

Pressmeddelande.
Publicerad: 31.08.2016 kl. 13:06
Utgivare: Fpa

FPA testar ett nytt arbetssätt 1.9–30.11.2016. Under försöket får man service vid 13 FPA-byråer endast genom att boka tid. Både kunderna och kundrådgivarna får ge respons på försöket.

I huvudstadsregionen deltar byrån i Kottby i försöket. Vid den Östra kundserviceenheten är det byråerna i Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Kangasniemi, Suolahti, Ilomants och Kitee samt byrån i Rantakylä, Joensuu som deltar. I Norra kundserviceenheten är byråerna i Hyrynsalmi, Tervola, Ijo och Ruukki med i försöket. Samserviceställen kompletterar FPA:s serviceutbud på många orter.


Allting klart på en gång

Om du har ett telefonnummer och en finländsk personbeteckning kan du i e-tjänsten boka en tid till en byrå eller till telefonservicen. Du kan också boka tid genom att ringa FPA:s telefonservice. Genom att boka tid får du heltäckande service som passar din livssituation. Kundrådgivaren har möjlighet att sätta sig in i situationen redan på förhand.


Kan också skötas på nätet

I FPA:s e-tjänst kan du ansöka om många förmåner och lämna in de bilagor som behövs. Logga in med dina nätbankskoder eller med mobil-ID. På förstasidan ser du bl.a. kommande och senaste utbetalningar, de nyaste besluten och påminnelser om bilagor som eventuellt saknas. I tjänsten ser du också den uppskattade handläggningstiden för ansökan.

Vi svarar även på dina frågor i frågespalten Fråga FPA. Där ger sakkunniga råd åt barnfamiljer, arbetslösa, studerande, pensionärer och värnpliktiga alla vardagar. Det finns också en egen avdelning för förmåner som betalas under sjukdomstid.


Närmare information för medierna:

FPA, Enheten för planering av kundrelationstjänster, enhetens chef Pirkko Kilpeläinen, tel. 0400 816 147


Närmare information för kunderna:

Servicenummer
Tidsbokning
Sök serviceställe

 

Upptäck resten av företagets pressmaterial

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs