Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » SOL jatkaa Hartwall Arenan yhteistyökumppanina

SOL Palvelut Oy

SOL jatkaa Hartwall Arenan yhteistyökumppanina

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2016 klo 07:12
Julkaisija: SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy ja Hartwall Arena ovat allekirjoittaneet kolmevuotisen sopimuksen koskien Hartwall Arenan (Helsinki Halli Oy) turvallisuus-, siivous- ja ulkoaluehuoltopalveluita. Sopimus on jatkoa vuonna 2013 allekirjoitetulle sopimukselle.

Turvallisuuspalvelut käsittävät hälytyspalvelut, infopisteen, valvomon toiminnan 24/7 sekä tarvittaessa tapahtuma- ja piirivartioinnin. Hälytysjärjestelmät on kytketty SOL Aurinkovoimalaan, jossa seuranta on 24/7.  Siivoukseen sisältyy myös tapahtumasiivous.

Hartwall Arenan toimitusjohtaja Kimmo Kivisilta on tyytyväinen SOLin tapaan panostaa yhteistyöhön ja kehittämisen malleihin.

–       Hartwall Arena on Suomen suurin tapahtumien järjestäjä. Meillä esiintyy maailmanluokan tähtiä, suomalaisia huippuartisteja ja kansainväliset organisaatiot järjestävät tiloissamme kovan tason otteluita sekä tapahtumia. Vaatimukset ovat kovat ja meidän pitää olla kaikessa toiminnassamme kehityksen kärjessä, jatkaa Kivisilta. – Tässä kehityksessä SOL on pysynyt hyvin mukana omia toimintojaan mukauttamalla ja kehittämällä.

– Kuluneiden vuosien aikana olemme saavuttaneet SOLin kanssa luottamuksen. Tähän on ratkaisevasti vaikuttanut SOLin sitoutunut ja ystävällinen henkilökunta. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanit tuntevat kuuluvansa samaan joukkoon. Sillä on ratkaiseva merkitys asiakkaan palvelukokemukseen, kiittää Kivisilta.

Kiinteistönpäällikkö Jari Väänänen kehuu SOLin toimintaa ketteräksi.

– Ulkoalueet on hoidettu kuntoon tiukoissa paikoissa ja nopealla aikataululla. Laadun kehittämiseen on selvästi panostettu ja toiminta yhteyshenkilöiden kanssa on sujuvaa ja mutkatonta.

SOLin palvelujohtaja Mari Suomalainen on innoissaan jatkuvasta yhteistyöstä. – Palveluratkaisu mahdollistaa 20 henkilölle monipuolista työtä. Hyvin alkanut palvelukonseptointi saa jatkoa. 

Lisätietoja:
Mari Suomalainen, SOL Palvelut Oy, mari.suomalainen@sol.fi, puh. 040 750 1255

Liitetiedostot

Tietoja SOLista:
SOL on suuri suomalainen, vakavarainen palvelualan perheyritys. Tuotamme monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita. Pesulapalvelumme helpottavat kuluttajien arkea ja henkilöstöpalvelumme tarjoavat joustavasti palveluosaajia yrityksille. Palvelukeskus Aurinkovoimalassa palvelemme asiakkaiden kiinteistöjen asiakas-, hälytys- ja etähallintapalveluita 24/7. Kansainväliset tytäryhtiömme palvelevat Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä. Palveluksessanne on 13 000 aurinkoista SOLilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs