Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Silja Vesterinen vaihtoi markkinoinnin sisällöntuotantoon

Suomela

Silja Vesterinen vaihtoi markkinoinnin sisällöntuotantoon

Nimitys.
Julkaistu: 24.08.2011 klo 11:19
Julkaisija: Suomela

KTM Silja Vesterinen (47) on nimitetty Bonnierin julkaiseman Suomela-lehden ja -verkkosivuston päätoimittajaksi 1.8. alkaen. Lehti on Suomen suurin asumisen, rakentamisen ja puutarhan erikoislehti. Verkkosivustolla käy viikoittain noin 50 000 eri kävijää.

Vesterisellä on lähes 20 vuoden kokemus mediasta. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän työskenteli Forma Publishing Group Oy:ssä markkinointijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Suomela-lehteä ja -verkkosivustoa julkaisevan Bonnier-konserniin kuuluvan Suoramedia Oy:n liiketoimintajohtaja Robert Kullström iloitsee siitä, että Vesterisen rekrytointi toi taloon kokonaisuuksia ymmärtävän ja kaupallisesti ajattelevan päätoimittajan. Monitaitoinen tiimipelaaja on hyvä vahvistus joukkueeseen, jolla on kykyä ja taitoa kehittää edelleen Suomela-konseptia.

Silja Vesterinen kommentoi innostuneena uutta haastettaan: ”Olen ollut media-alalla pitkään myynti- ja markkinointitehtävissä. On hienoa, että sain näin mahtavan tilaisuuden tehdä toisenlaista uraa. Rakastan aikakauslehtiä ja verkossa näen loistavia mahdollisuuksia.”


Lisätietoja:
Robert Kullström, liiketoimintajohtaja, email: robert.kullstrom@suoramedia.fi, puh: +358 400 629 657
Silja Vesterinen, päätoimittaja, email: silja.vesterinen@suoramedia.fi, puh: +358 40 511 6515
Suoramedia Oy: Lapinrinne 3, 00100 Helsinki.

Liitetiedostot

Suomela-lehteä ja Suomela.fi-sivustoa julkaiseva Suoramedia Oy kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan mediakonserni Bonnier Ab:hen. Seitsemän kertaa vuodessa (2012) ilmestyvä Suomela-lehti on Suomen suurin asumisen, rakentamisen ja puutarhan erikoislehti. Lehden lukijamäärä on lähes 1,3 miljoonaa (KMT 2010) ja Suomela.fi-sivustolla käy viikoittain noin 50 000 eri kävijää.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs