Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Schneider Electric laajentaa Altivar Process -valikoimaansa

Schneider Electric

Schneider Electric laajentaa Altivar Process -valikoimaansa

Tiedote.
Julkaistu: 11.05.2015 klo 10:08
Julkaisija: Schneider Electric

Espoo, 11.5.2015 - Schneider Electric kertoi huhtikuussa Hannover Messe -tapahtumassa laajentavansa Altivar Process -valikoimaa uusilla Altivar Process 900 -taajuusmuuttajilla ja Altivar Process Drive Systems -taajuusmuuttajajärjestelmillä.

Teollisiin prosessisovelluksiin suunnatut Altivar Process -taajuusmuuttajat ovat markkinoiden ensimmäiset taajuusmuuttajat, joihin on sulautettu älykkäitä palveluita. Altivar Process tarjoaa lisäarvoa tuottavia palveluja vesihuolto-, öljy ja kaasu-, kaivannais- ja elintarviketeollisuudelle. Parannetun elinkaaren hallinnan ja optimoidun energiankulutuksen avulla yritykset voivat optimoida liiketoiminta- ja teollisuusprosessejaan.

”Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota entistä parempia ratkaisuja teollisuusprosesseihin. Asiakkaamme voivat hyödyntää Altivar Process -tuotteitamme yhden taajuusmuuttajan projekteista aina edistyksellisiä kuormanjakotoimintoja sisältäviin monimutkaisiin taajuusmuuttajaryhmiin asti. Palveluita sisältävät taajuusmuuttajamme tarjoavat prosesseihin parempaa suorituskykyä, optimoitua energiankulutusta ja elinkaaren hallintaa”,  sanoo Alain Dedieu, Schneider teollisuusautomaatiokomponenteista  ja taajuusmuuttajista vastaava johtaja.

Pienikokoinen, modulaarinen ja joustava Altivar Process -taajuusmuuttaja on yhteensopiva kaikkien sovellusten kanssa. Se on helppo asentaa ja integroida sekä uusiin järjestelmiin että järjestelmien jälkiasennuksiin tai modernisointeihin. Kriittisiä sovelluksia varten suunniteltu Altivar Process yhdistää prosessin, sähköverkon ja asennuksen kokonaisuudeksi, joka vähentää huollon tarvetta ja kokonaiskustannuksia.

Jotta käyttäjät voivat edelleen helpottaa kunnossapitoa ja vianetsintää sekä lyhentää seisokkiaikaa ja pienentää siitä johtuvia kuluja, he pääsevät omilla mobiililaitteillaan käsiksi tekniseen dokumentaatioon ja tukeen sekä diagnostiikkatietoihin. Laitteen vikakoodeista luodulla dynaamisella QR-koodilla pääsee heti käsiksi laajaan tukimateriaaliin, joka auttaa ratkaisemaan ongelmatilanteet tehokkaasti paikan päällä. Lisäksi käyttäjä voi taajuusmuuttajiin merkittyjen QR-koodien avulla ottaa yhteyttä suoraan Schneider Electric asiakaspalveluun. QR-koodi tarjoaa käyttäjälle myös verkosta löytyvää tukimateriaalia.

Schneider Electric julkisti Hannoverissa myös uudet, asiakaskohtaisiin tarpeisiin räätälöitävissä olevat Altivar Process Drive System-taajuusmuuttajajärjestelmät, joiden tehoalue on 110 – 800 kW. Niissä käytetty uusi matalan yliaallon konsepti perustuu 3-tasoiseen teknologiaan, joka pienentää virran särökertoimen THD(i) alle viiteen prosenttiin (normin IEEE 519 mukaisesti). Uusilla Altivar Process Drive System -taajuusmuuttajajärjestelmillä asiakkaat voivat ratkaista tilanpuutteeseen ja laitteiston elinkaaren pidentämiseen liittyviä haasteita.

Uuden 3-tasoisen teknologian hyödyntäminen pidentää moottorin käyttöikää ja mahdollistaa aiempaa pienempien suodatinkomponenttien käyttämisen. Altivar Process Drive System -taajuusmuuttajajärjestelmien asiakaskohtainen suunnittelu aloitetaan kytkentävalmiista, standardikoteloidusta perusmallista. Modulaarisen rakenteen ansiosta kotelointi voidaan mukauttaa asiakkaan tarpeisiin, mikä helpottaa suunnittelua, asennusta ja käyttöönottoa. Uudet älykkäät moottorinohjausjärjestelmät tarjoavat entistä parempia palveluita ja energiatehokkuutta vaativimpienkin teollisuusprosessien tarpeisiin.

Altivar Process Drive System -taajuusmuuttajajärjestelmästä on saatavilla kolme eri suunnitteluvaihtoehtoa asiakkaan tarpeiden mukaan:

  • konfiguroitu ratkaisu, jossa kokonaisuus rakennetaan muutamien ennalta määritettyjen optioiden pohjalta
  • tilauksen mukaan suunniteltu ratkaisu on kokonaisuus, joka rakennetaan ennalta määritettyjen optioiden pohjalta, ja voi sisältää myös asiakaskohtaista räätälöintiä
  • täysin suunniteltu eli kokonaan tilauksen mukaan räätälöity järjestelmäratkaisu

”Taajuusmuuttajajärjestelmät ovat tärkeä askel kierroslukusäätöisten moottoreiden tarjoomassamme, sillä voimme aiempaa paremmin vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja ratkaista heidän ongelmiaan erityisesti uuden, markkinoiden ensimmäisen 3-tasoista matalien yliaaltojen kompensoinnissa käyttävää teknologiaa hyödyntävän laitteemme ansiosta”, sanoo Alain Dedieu, Schneider Electricin teollisuusautomaatiokomponenteista ja taajuusmuuttajista vastaava johtaja.

Altivar Process -taajuusmuuttajajärjestelmät ovat suunniteltu myös palvelunäkökulma huomioiden, sillä niihin on sulautettu teknologiaa esineiden internetiä varten. Asiakkaat voivat parantaa liiketoimintaansa automaation, reaaliaikaisen tiedonhallinnan ja kytkeytyneisyyden ansiosta.

Altivar Process 900 -taajuusmuuttajien arvioidaan olevan Suomessa saatavilla vuoden 2015 kolmannella vuosineljänneksellä ja Altivar Process Drive System -moottorinohjausjärjestelmien vuoden 2015 viimeisellä vuosineljänneksellä.

Kuvia, videoita ja taustamateriaalia: Industry press kit

Lisätietoja Schneider Electricin Altivar Process -taajuusmuuttajista ja -taajuusmuuttajajärjestelmistä: www.schneider-electric.com/drives

Altivar Process -taajuusmuuttajista kertova aiempi lehdistötiedote:
http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland/pressreleases/schneider-electric-esittelee-altivar-process-taajuusmuuttajat-jotka-sisaeltaevaet-sulautettuja-palveluja-teollisia-sovelluksia-varten-1047405

Lisätietoja:
Mika Kepponen
Schneider Electric
Markkinointipäällikkö, teollisuusliiketoiminta
050 594 8858
mika.kepponen@schneider-electric.com

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland tai Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI

Liitetiedostot

Tietoa Schneider Electricistä

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija, jolla on toimintaa yli 100 maassa. Se tarjoaa integroituja ratkaisuja lukuisille eri markkinasegmenteille. Konserni on johtava toimija energia- ja infrastruktuurimarkkinoilla, teollisissa prosesseissa, rakennusautomaatiossa, asuinkiinteistösovelluksissa sekä tietoliikennekeskuksissa ja -verkoissa. Schneider Electric tekee energian käytöstä turvallista, luotettavaa ja tehokasta. Yrityksen yli 170 000 työntekijää auttavat aktiivisesti ihmisiä ja organisaatioita hyödyntämään energiaa mahdollisimman tehokkaasti. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli 25 miljardia euroa. www.schneider electric.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs