Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Scanoffice Oy uusiin toimitiloihin

Scanoffice Oy

Scanoffice Oy uusiin toimitiloihin

Tiedote.
Julkaistu: 05.09.2012 klo 09:00
Julkaisija: Scanoffice Oy

Scanoffice Oy:n liiketoiminta on ollut voimakkaassa kasvussa jo
useiden vuosien ajan. Tarve siirtyä suurempiin toimitiloihin yllätti
viisi vuotta etuajassa.

Scanoffice ehti toimia Vantaan Piispankylän teollisuusalueella sijaitsevassa toimitilassa viisi ja puoli vuotta.
Yhtiön muuttaessa näihin tiloihin vuonna 2007 liikevaihto oli n. 15 miljoonaa euroa. Ajatuksena oli toimia Piispankylässä kymmenen vuotta, mutta liikevaihdon kaksinkertaistuminen neljässä vuodessa pakotti yrityksen johdon ottamaan tila-asian suunnittelupöydälle jo vuonna 2011.

Uudet toimitilat sijaitsevat Vantaan Petikossa, osoitteessa Tiilenlyöjänkuja 9. Kevään 2012 aikana valmistuneissa toimitiloissa on n. 3000 m2 10,5 m korkeata logistiikkatilaa ja n. 750 m2 toimisto-, koulutus- ja esittelytiloja. Kaikki tilat on suunniteltu alusta asti ja tarkkaan räätälöitynä juuri Scanofficen tarpeita vastaaviksi. Esimerkiksi logistiikkaosasto sai suunnitella varaston omien toiveidensa mukaiseksi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Väljissä näyttelytiloissa on mahdollisuus tutustua tuotevalikoimaan ja omassa koulutustilassa on helppo järjestää koulutustilaisuuksia jälleenmyyjille.

Nyt on tilaa myös kasvaa, sillä uusissa toimitiloissa lasketaan pärjättävän vaikka liikevaihto tuplaantuisikin. Suurin saavutettu etu on tietenkin parantunut palvelu Scanofficen laajalle asiakaskunnalle sekä kasvanut työn tuottavuus.

Liitetiedostot

-----------------------------------------------------------------------------------

on eräs Pohjois-Euroopan suurimmista ilmastointilaitteiden ja ilmalämpöpumppujen maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista, ja toimimme koko Skandinavian alueella. Maahantuonnin ja tukkukaupan lisäksi palveluihimme kuuluvat myös jälleenmyyjien koulutus, takuuasioiden käsittely sekä erilaiset varaosa– ja tarvikepalvelut. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse, sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa.
www.scanoffice.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs