Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Sähkön yö Heurekassa 5.12. kello 15-24

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Sähkön yö Heurekassa 5.12. kello 15-24

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2013 klo 15:38
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

Tiedote 5.11.2013

 

Sähkön yö Heurekassa 5.12. kello 15-24

Tule Heurekaan ja sähköisty!

Sähkön yönä torstaina 5.12. Heurekassa on hauskaa ja innostavaa tiedeohjelmaa kaikenikäisille. Sähkön ihmeellisiin ominaisuuksiin johdattavat työpajat avautuvat kello 15 ja kipinät lentävät puoleenyöhön saakka. Maksuttoman tapahtuman järjestävät yhteistyössä ABB ja tiedekeskus Heureka. 

Iltapäivän ja alkuillan ohjelma sopii erityisesti lapsille ja perheille. Tarjolla on maksuttomia työpajoja, demonstraatioita,testauksia, luentoja ja erityisesityksiä planetaariossa. Myöhäisiltaa kohti ohjelma muuttuu haastavammaksi ja sopii erityisen hyvin nuorille ja aikuisille.

Tapahtuman yhteydessä ovat puoleenyöhön saakka avoinna myös Heurekan näyttelyt, mm Määränpäänä Mars ja Heureka tulee hulluksi. Näyttelyihin on normaalit pääsymaksut.

Tapahtuman koko ohjelma tulee näkyviin osoitteeseen www.heureka.fi.

 

Lisätietoja:

Tapahtumapäällikkö Paula Havaste, paula.havaste@heureka.fi, puh. 040 9015375

Tapahtumatuottaja Siina Vasama, siina.vasama@heureka.fi, puh. 040 9015260

Muutokset tapahtumatietoihin ovat mahdollisia.

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs