Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Pesti-työmarkkinatapahtuma järjestetään jälleen Linnanmaan kampuksella

Oulun yliopisto

Pesti-työmarkkinatapahtuma järjestetään jälleen Linnanmaan kampuksella

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2016 klo 13:21
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto
Tiedote 14.1.2016

 

Pesti-työmarkkinatapahtuma järjestetään jälleen Linnanmaan kampuksella

Linnanmaan kampuksella järjestetään Pesti 2016 -kontaktitapahtuma torstaina 21.1.2016. Pesti-päivä on yksi tärkeimmistä tekniikan alan opiskelijoiden rekrytointitilaisuuksista Pohjois-Suomessa ja se järjestetään jo 27. kerran.

Vuoden 2016 tapahtumassa esittäytyy yli 60 yritystä ja yhteisöä, joiden toimintaan ja rekrytointitarpeisiin opiskelijat voivat tutustua päivän aikana. Tapahtumassa on mukana yrityksiä monipuolisesti tekniikan eri toimialoilta: ICT-, elektroniikka-, metalli-, kemia-, kaivos-, energia- ja metsäteollisuudesta. Merkittävä osa yrityksistä toimii Pohjois-Suomessa. Myös Oulun seudulla toimivia kaupan ja talouden alaa edustavia yrityksiä on mukana.

Yritysten lisäksi mukana tapahtumassa esittelemässä toimintaansa ja palveluitaan ovat Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Tekniikan Akateemiset, Uranoste-projekti, Turun Seudun kehittämiskeskus, BusinessOulu ja Business Kitchen.

Päivän aikana on mahdollista vierailla kymmenillä Linnanmaan kampuksen väylän varrelle levittäytyvillä messuosastoilla ja keskustella rekrytoinnin asiantuntijoiden kanssa, verkostoitua ja hankkia hyödyllisiä vinkkejä oman uran suunnitteluun sekä käytännön ohjeita työnhaun tueksi. Työnantajilla on mahdollisuus tavata kampuksella yliopiston kaikkien alojen opiskelijoita ja tapahtuma tarjoaa heille erinomaiset puitteet markkinoida yritystään hyvänä työpaikkana uusille osaajille.

Oulun yliopiston tekniikan opiskelijoille tapahtuma on toiminut ponnahduslautana työelämään jo 27 vuotta. Vakituinen työpaikka löytyykin tekniikan alalla usein diplomityöpaikasta tai muusta opiskeluaikaisesta harjoittelupaikasta.

Tammikuun alussa ilmestyy tapahtuman yrityksiä esittelevä PESTI 2016 -lehti ja PESTI-yritystietokanta on kaikkien kiinnostuneiden käytettävissä tapahtuman verkkosivuilla.

Päivän aikana järjestetään lyhyitä tietoiskuja, joissa esitellään yritysten toimintaa ja uramahdollisuuksia luentosaleissa L8 ja L9.

Messualue Linnanmaalla on avoinna torstaina klo 9–15 ja tapahtumaan on vapaa pääsy. Pesti-päivän järjestävät yhteistyössä Oulun yliopiston tekniikan koulutusala ja sen opiskelijat sekä Teekkarilupi Oy.

Lisätietoja tapahtumasta:

suunnittelija, Pesti 2016 -koordinaattori Outi Simi, Oulun yliopisto, puh. 0294 482004
sähköposti: Outi.Simi@oulu.fi

Pesti-tapahtuma verkossa: http://www.pestipaivat.fi

Pesti-tapahtuman näytteilleasettajat verkossa: http://www.pestipaivat.fi/db/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs