Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » NSG Group Amsterdamin ISE-messuilla (Integrated Systems Europe)

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

NSG Group Amsterdamin ISE-messuilla (Integrated Systems Europe)

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2016 klo 13:19
Julkaisija: Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

 Digital Signage

NSG Group esittelee runsaan määrän toiminnallisia lasituotteitaan Amsterdamissa 9.-12.2.2016 järjestettävillä Integrated Systems Europe –messuilla. ISE on maailman vilkkain ammattimaisten AV-tuotteiden ja sähköisten järjestelmien näyttelytapahtuma.

Digitaaliset infonäytöt ovat mediateollisuudessa vahvoja markkinointi- ja viestintävälineitä, ja niiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. NSG Group tarjoaa laajimman valikoiman kestäviä, karkaistavia, pinnoitettuja lasituotteita, jotka sopivat kaikenlaisiin digitaali- ja kosketusnäyttöihin. NSG TEC™-tuotteet ovat täydellinen valinta sähköä johtavaa TCO-pinnoitetta vaativiin kosketusnäyttöihin.

Pilkington OptiView™ vähentää heijastuksia digitaalinäytöissä, televisio- ja tietokoneruuduissa, litteissä näytöissä ja lentokoneikkunoissa. Se vähentää pintaheijastuksen jopa alle yhteen prosenttiin mutta läpäisee valoa erinomaisesti. Pilkington OptiView™ Protecton heijastamattomaksi pinnoitettu laminoitu lasi, jolla on kaikki laminoidun lasin turvaominaisuudet. Sen hyvä valonläpäisy, alhainen heijastavuus, neutraali väri, UV-suoja ja iso varastokoko sopivat erittäin hyvin ulkokohteiden näyttötauluihin.

NSG Group tuo nähtäväksi myös uudet digitaaliset näyttöpeilituotteensa Pilkington MirroView™ ja Pilkington MirroView™ 50/50. Nämä erittäin heijastavalla peilipinnoitteella varustetut tuotteet piilottavat tehokkaasti digitaalinäytöt ja videoruudut niiden ollessa suljettuna. Kun näyttö avataan, se näkyy läpi normaalisti.

Messuilla on esillä myös sarja pinnoittamattomia lasivaihtoehtoja. Pilkington Optiwhite™ on erityiskirkas, vähärautainen floatlasi, joka sopii erityisen hyvin tarkoituksiin, joissa läpinäkyvyys ja värin puhtaus ovat tärkeitä. Ultra Fine Flat Glass, NSG UFF™ (paksuus 0,33 ̵- 1,1 mm), on korkealaatuinen erittäin ohut lasi LCD-näyttöihin, älypuhelimiin ja tabletteihin. Digitaalinäyttömarkkinoille tarkoitettu uutuus on myös erittäin ohut NSG glanova™, jonka kemiallinen kestävyys on huippuluokkaa.

Vierailijoilla on tilaisuus nähdä myös powerglass® – laminoitu high tech –lasi, johon on integroitu Glas Plaltzin valmistamat ledit. NSG TEC™ -lasiin perustuva tuotteen maksimikoko on 1200 x 3200 mm ja paksuus 4 - 6 mm.

Tässä vain muutama esimerkki high performance –lasituotteista, jotka ovat esillä NSG Group osastolla nro 8-H380.

Lisätietoja: http://www.pilkington.com/en/digital-signage

Invitation

Liitetiedostot

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

Pilkingtonin nimi on liitetty läheisesti lasiin jo vuodesta 1826. Vuonna 2006 japanilainen NSG Group osti Pilkington plc:n ja nimi Pilkington säilytettiin NSG Groupin rakennus- ja autolasipuolen tuotenimenä. Laajentunut NSG Group on yksi maailman suurimmista lasin ja lasituotteiden valmistajista rakennusteollisuudelle, autoteollisuudelle ja erikoislasisektorille. Valmistustoimintaa on 29 maassa, neljässä maanosassa ja myyntiä noin 130 maassa. Tilivuonna joka päättyi 31.3.2012 NSG Group raportoi myynniksi noin 5 miljardia euroa. NSG Groupin liikevaihdosta 39% tuli Euroopasta, 30% Japanista, 16% Pohjois-Amerikasta ja 15% muualta maailmasta.

www.pilkington.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs