Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Myyasuntoni.fi: näin säästät helposti sähköä talvella!

MyyAsuntoni.fi

Myyasuntoni.fi: näin säästät helposti sähköä talvella!

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2015 klo 08:00
Julkaisija: MyyAsuntoni.fi

Vuoden kylmimmät ajat ovat käsillä, se tietää vuoden korkeimpia sähkölaskuja. Voi tuntua epäoikeudenmukaiselta, kun aikanaan on valinnut suositusten mukaisesti suoran sähkölämmityksen, kertoo Vattenfallin energia-asiantuntija Malkus Lindroos MyyAsuntoni.fi-verkkopalvelun blogissaan.

Suoran sähkölämmityksen valitsemalla on aikanaan säästänyt, kun ei ole tarvinnut rakentaa lämpökeskuksia. Siitä on tehnyt kalliimpaa verotuksen kiristyminen, sähkökatkojen korvaukset, paremmat varmuusvaatimukset sekä yösähkön hinnan nousu suhteessa päiväsähköön. Vaikka yhtiöiden kilpailu on vapautettu, ei kilpailun kiristyminen riitä kompensoimaan muita tekijöitä.

Moderni sähkölämmitysjärjestelmä on edelleen kilpailukykyinen. Tarkista kuitenkin, että termostaatit ovat toimintakuntoisia. Jos järjestelmä on toimiva, kannattaa hankkia sitä täydentämään lämpöpumppu. Vanhaa järjestelmää kannattaa käyttää tasaamaan lämmöntarpeen huippuja.

Mukavuutta arvostavan kannattaa hankkia automaattipuhdistuksella varustettuja ilmalämpöpumppuja. Näin huollon tarve on vähäistä, mutta lämmittäminen on edullisempaa – ilmalämpöpumppu kuluttaa saman lämpömäärän tuottamiseen vain puolet tai kolmanneksen siitä, mitä sähköpatteri tarvitsisi.

Säästön hakijalle investointikuluiltaan edullisin vaihtoehto on vaihtaa yösähkö tuntisähköön. Tuntisähköstä hyötyy aktiivisella seurannalla, jolloin halvimmista tunneista pääsee hyötymään. Tuntisähköön yhdistettynä tulisijan käyttäminen säästää myös huomattavasti rahaa.

Lue koko blogi: http://blogi.myyasuntoni.fi/blog/2015/02/17/sahko-edelleen-mukava-ja-edullinen-tapa-lammittaa/

 

MyyAsuntoni.fi on Suomen kattavin kiinteistönvälittäjäportaali, jossa on mukana yli 500 kiinteistönvälittäjää. Sivustollaolevassa blogissa julkaistaan viikoittain mielenkiintoisia blogikirjoituksia eri alojen asiantuntijoilta asumiseen ja muuttamiseen liittyen.

Lisätietoa: toimitusjohtaja Jussi Hietaranta, jussi@myyasuntoni.fi, 040-7368747, www.myyasuntoni.fi, facebook.com/myyasuntoni

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs