Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Fortum ja Göteborg Energi yhteistyöhön energiatehokkuuden parantamiseksi

Fortum ja Göteborg Energi yhteistyöhön energiatehokkuuden parantamiseksi

Julkaistu: 15.01.2009 klo 11:18
Julkaisija:

Fortum ja ruotsalainen Göteborg Energi ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Göteborg Energin voimalaitosten energiatehokkuuden parantamista.

Fortum ja ruotsalainen Göteborg Energi ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Göteborg Energin voimalaitosten energiatehokkuuden parantamista.

Fortumin asiantuntijat tekevät vuoden pituisen hankkeen aikana parannusehdotuksia voimalaitosten käyttötapojen optimointiin, ennakoivaan kunnossapitoon ja laitostekniikkaan. Hankkeeseen kuuluu olennaisena osana myös voimalaitoshenkilöstön koulutus. Näillä keinoilla voidaan alentaa kustannuksia ja CO2 -päästöjä.

"Göteborg Energilla on korkeat ympäristötavoitteet ja teemme jatkuvasti työtä ympäristövaikutustemme pienentämiseksi. Yhteistyö Fortumin kanssa on askel eteenpäin kohti tavoitettamme vähentää CO2 -päästöjä", sanoo Björn Carlsson Göteborg Energista.

"Yhteistyö Göteborg Energin kanssa meille erittäin positiivinen asia, sillä kummallakin yhtiöllä on korkeat ympäristövaatimukset. Voimme osaamisellamme auttaa asiakasta tuottamaan energiaa sekä tehokkaammin että ympäristömyötäisemmin", sanoo Fortum Servicen Pohjoismaiden myynnistä vastaava Tuula Ruokonen.

Fortum Oyj
konserniviestintä


Lisätietoja:
Myyntijohtaja Tuula Ruokonen, Sales, Fortum Service, p. 050 453 2731

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs