Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » ADVEN HAKEE VAHVAA KASVUA ENERGIAMARKKINOILTA

ADVEN HAKEE VAHVAA KASVUA ENERGIAMARKKINOILTA

Tiedote.
Julkaistu: 02.04.2012 klo 13:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Adven on uusi kasvuhakuinen toimija Suomen energiamarkkinoilla. Yritys syntyi Fortumin vuodenvaihteessa myymistä Fortum Energiaratkaisut ja Fortum Termest -yrityksistä. Advenin pääkonttori sijaitsee Vantaan Aviapoliksessa.

Adven julkisti tänään uuden nimensä ja yritysilmeensä. Toimitusjohtaja Jussi Ojanen toteaa, että uusi on tällä kertaa myös vanha ja tuttu, koska heillä on kymmenien vuosien kokemus ulkoistetuista lämpö-, höyry- ja kylmäliiketoiminnan ratkaisuista.

– Lähdemme energisesti luomaan entistä vahvempaa kasvua kokemukseemme perustuvan osaamisen ja laaja-alaisen tarjontamme pohjalta. Olemme voimakkaasti kasvuhakuinen ja kehittyvä yritys. Adven on jo nyt markkinajohtaja pienten ja keskisuurten energialaitosten toteuttajana, Advenin toimitusjohtaja Jussi Ojanen kertoo. 

Advenin jo Fortumin aikana hoitama liiketoiminta pysyy ennallaan eli yritys tuottaa räätälöityjä energiaratkaisuja teollisuudelle ja palvelusektorille ja kaukolämpöä taajamiin. Räätälöityjä energiaratkaisuja yritys pyörittää tällä hetkellä 159 kohteessa, minkä lisäksi kaukolämpöä tuotetaan ja myydään 31 paikkakunnalla Suomessa ja Virossa. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Valio, Saarioinen, Yara ja Altia. Kaukolämpöä yritys toimittaa esimerkiksi Hangossa, Eurassa ja Levillä.

– Yksi keskeisistä vahvuuksistamme on se, että voimme puolueettomana toimijana valita asiakkaalle parhaiten sopivan polttoainevaihtoehdon ja teknologian. Ammattilaisillamme on kokemus 300 erilaisen laitoksen toimittamisesta ja käytöstä. Tarjoamamme avaimet käteen -toimitus sisältää muun muassa laitoksen suunnittelun, rakennuttamisen, rahoituksen, käyttö- ja kunnossapidon ja polttoaineen hankinnan, toimitusjohtaja Jussi Ojanen luettelee. 

Vanhoja, fossiilisia polttoaineita käyttäviä lämmöntuotantolaitoksia vaihdetaan kiihtyvällä vauhdilla uusiin kustannustehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin laitoksiin. Advenilla on parhaillaankin käynnissä useita toteutusprojekteja biopolttoaineita käyttävistä laitoksista. 

– Fossiilisten polttoaineiden hinnat ovat nousussa ja Suomen energiapolitiikka ohjaa edistyksellisten ja ympäristöystävällisten polttoaineiden ja teknologioiden valintaan, toimitusjohtaja Jussi Ojanen sanoo.

 

Lisätietoja:

Jussi Ojanen, toimitusjohtaja, Adven Oy, puh. 050 453 6801

jussi.ojanen@adven.com, www.adven.fi

Liitetiedostot

Adven tuottaa edistyksellisiä, räätälöityjä lämpö-, höyry- ja kylmäratkaisuja teollisuudelle ja palvelusektorille sekä kaukolämpöä taajamiin ja kaupunkeihin. Yrityksen liikevaihto on noin 164 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 160 energia-alan ammattilaista Suomessa ja Virossa. Yritys omistaa ja ylläpitää 159 teollisuuden tarpeisiin räätälöityä energialaitosta sekä 31 kaukolämpöverkkoa Suomessa ja Virossa. Yrityksen omistaa EQT Infrastructure-rahasto, johtavan pohjoiseurooppalaisen pääomasijoitusyhtiön EQT:n infrastruktuurisijoituksiin keskittynyt rahasto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs