Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » TIEDOTE: HTC julkistaa TITAN ja Radar -Windows-älypuhelimet

HTC Nordic ApS

TIEDOTE: HTC julkistaa TITAN ja Radar -Windows-älypuhelimet

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2011 klo 09:26
Julkaisija: HTC Nordic ApS

Älypuhelinvalmistaja HTC julkistaa uudet HTC TITAN ja HTC Radar Windows Phone -älypuhelimet. HTC TITANissa on poikkeuksellisen suuri 4,7 tuuman näyttö, mutta puhelimen alumiinirunko on vain 9,9 millimetrin paksuinen. HTC Radar tuo tärkeimmät ihmiset, uutiset ja viihde-elämykset helposti käyttäjän ulottuville. Molemmissa puhelimissa on uusin versio Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmästä.

”Puhelimiemme edistyneiden kamera- ja multimediaominaisuuksien sekä sosiaalisen median ratkaisujen ansiosta käyttäjät voivat nauttia viimeisimmistä Windows Phonen innovaatioista”, HTC Nordicin toimitusjohtaja Peter Frølund sanoo. ”HTC TITANin suuri näyttö takaa mullistavan käyttökokemuksen.”

Laadukkaat kuvat
HTC TITANissa ja HTC Radarissa on erillinen kameran laukaisunappi, valovoimainen linssi (f2.2 suurimmalla aukolla) sekä valoherkkä BI-CMOS kenno, jonka kuvanlaatu on hyvä myös hämärässä valossa. 28 millimetrin laajakuvalinssi auttaa ottamaan kuvia lyhyeltä etäisyydeltä ja maisemakuvien muokkaukseen on tuotu uusia omaisuuksia. HTC Photo Enhancer -ohjelman avulla kuvia voi muokata saman tien, jakaa ne Facebookissa ja merkitä kaverit kuvaan käyttäen apuna automaattista kasvontunnistusta. Molemmilla laitteilla voi kuvata myös teräväpiirtovideoita (720p),  joten ne sopivat mukaan vaikkapa perhejuhliin.

”Puhelimet suunniteltiin viestintävälineeksi, mutta viestintätapojen muuttuessa laitteiden suunnittelu on laahannut perässä. Windows Phone -alusta on suunniteltu palvelemaan käyttäjää, ja kaikki keskeiset toiminnot ovat heti käytettävissä”, Andy Lees, johtaja Microsoftin Windows Phone -divisioonasta kertoo. ”HTC TITAN ja Radar ovat virtaviivaisia ja helppokäyttöisiä viestintävälineitä, joilla tavoittaa tärkeimmät ihmiset varmasti ja nopeasti.”

HTC TITAN
HTC TITANissa on suuri ja kirkas 4,7 tuuman super LCD -näyttö, 8 megapikselin kamera ja 1,3 megapikselin kamera videopuheluita varten. Laite on solakka (9,9 millimetriä), miellyttävän kaarevaksi muotoiltu ja päällystetty tyylikkäällä harjatulla alumiinikuorella.  

HTC TITAN on myös erinomainen työkalu kannettavaan toimistoon. Se sallii musiikin kuuntelun sähköpostin kirjoittamisen lomassa tai multimediaesityksen katselun kokouspuhelun yhteydessä. Kirjoittaminen, editointi ja muu työskentely on helppoa, kun Microsoft Office -sovelluksen työkaluja voi käyttää isolla näytöllä. Näppäilyä helpottaa reilunkokoinen virtuaalinen näppäimistö. Ajasta ja paikasta riippumaton projektinhallinta sujuu kätevästi kalenterin ja yhteystietojen synkronointiominaisuuksilla. Muistiinpanot voi tallettaa pilvipalveluun Microsoft One Note -sovelluksella.

HTC Radar
Elegantisti muotoiltu alumiinikuorinen HTC Radar tuo tärkeät ihmiset lähemmäs uudella People Hub -ominaisuudella. People Hub näyttää kavereittesi viimeisimmät kuulumiset, viestintähistorian ja sosiaalisen median tilapäivitykset. People Hubin kautta voi pitää yllä yhteyksiä tekstiviestein, Facebookin chatissa tai Windows Live Messengerissä – yhdellä ja samalla sovelluksella. Laitteella voi myös käydä videokeskusteluja.

Viihdettä tien päällä
HTC TITANin ja HTC Radarin multimediaominaisuuksia on parannettu huimasti. Molemmissa laitteissa on mukana HTC Watch -sovellus, joka tuo tuoreimmat elokuvat ja televisio-ohjelmat ulottuvillesi. Laitteilla voi kuunnella musiikkia virtuaalisella 5.1 surround -tilaäänellä ja ne toimivat sulavasti Zune-musiikkipalvelun kanssa. Internetin selailu on sujuvaa HTML5-tuen ansiosta. Xbox Liven kautta voi pelata 75:tä yksin- ja moninpeliä ympäri maailmaa olevien ystävien kanssa.

Saatavuus
HTC TITAN ja HTC Radar tulevat myyntiin Euroopassa lokakuussa.


Testikappaleet ja lisätiedot tiedotusvälineille:

Vesa Valonen
vesa (at) Netprofile.fi
0407054262

Rikke  Juul Hansen, Pohjoismaiden viestintäjohtaja
Info (at) htcpresse.dk
+45 53574456

HTC
HTC Corporation (HTC) on yksi maailman nopeimmin kasvavista matkapuhelinvalmistajista. HTC kehittää innovatiivisia älypuhelimia ja taulutietokoneita palvelemaan yhä paremmin käyttäjien tarpeita. Yhtiö on listattu Taiwanin pörssissä tunnuksella 2498. Lisätietoja: www.htc.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs