Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Televisioiden maailma ei enää ole litteä – Samsungin 2014 uutuusmallit

Samsung Electronics Nordic

Televisioiden maailma ei enää ole litteä – Samsungin 2014 uutuusmallit

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2014 klo 11:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Televisioiden maailma ei enää ole litteä – Samsungin 2014 uutuusmallit

Tutustu Ultra HD -tarkkuuteen, kaareviin televisioihin ja uusiin älyominaisuuksiin.

 

Helsinki 7. huhtikuuta 2014 – Samsungin uusien televisioiden lanseeraus on varma kevään merkki. Tammikuussa CES-messuilla esitelty mallisto saapuu Suomen kauppoihin huhtikuun lopussa. Tässä yhteenveto kaikista vuoden Samsung Smart TV -uutuuksista.

Kaksi UHD-mallia
UHD tulee sanoista Ultra High Definition ja se tarjoaa nelinkertaisen tarkkuuden FullHD-kuvaan verrattuna. Uusi tekniikka takaa erittäin yksityiskohtaisen ja väritarkan kuvan suurillekin ruuduille. Samsung esittelee kaksi uutta UHD-mallia joissa on yksi ero. HU7505 on litteä ja HU8505 on kaareva. Kaareva näyttö luo panoraama-vaikutelman, joka sijoittaa katsojan toiminnan keskelle. Kaareva näyttö tarjoaa ergonomisen katselukokemuksen myös kuvaa sivulta katsoville. Kaikki Samsungin UHD-tv:t ovat päivitettävissä tukemaan tulevia UHD-formaatteja.

 

Myös 8-sarjan Full HD -TV on nyt kaareva

Samsungin 8-sarja Full HD TV on jo monta vuotta ollut markkinoiden suosituimpia televisiomalleja. Tänä vuonna televisioiden klassikko on päivitetty monilla tavoin. Näistä näkyvin uudistus on kaareva näyttö. Full HD -tarkkuudella varustetut 6- ja 7-sarjan televisiot pysyvät litteinä.

Älykäs vuosi 2014
2014-malliston televioissa on uudistettu Smart Hub 2.0 -käyttöliittymä, joka tuo mukaan kätevän Mini Smart Hub -valikon. Ruudun alareunasta nouseva palveluvalikko kokoaa yhteen television käytetyimmät toiminnot. Se toimii työkalurivinä, johon käyttäjä voi räätälöidä omat suosikki videopalvelut, sovellukset ja tv-kanavat. Katsomo, Ruutu, Netflix, Viaplay, HBO ja muut VOD-palvelut voi järjestää kätevästi Mini Smart Hubiin vikkelää siirtymistä varten. Samsungin 7- ja 8-sarjan televisioiden mukana tulee uusi liiketunnistuksella varustettu Smart-kaukosäädin, joka helpottaa Smart TV:n käyttöä entisestään. Perinteisten suuntanäppäinten lisäksi kaukosäädin toimii liikeosoittimena, jolla käyttäjä voi ohjata televisioita käden liikkeillä. Kaukosäätimessä on myös kosketuslevy, jonka avulla käyttäjä voi liikkua television valikoissa älypuhelimista tutuilla sormen sivalluksilla. Instant On käynnistää television alle kahdessa sekunnissa.

Viime vuonna Samsung esitteli Samsung Smart Evolution Kitin, jolla televisioon voidaan päivittää uudempien mallien suorituskyky, ominaisuudet ja tulevien UHD-formaattien tuki. Nyt vuoden 2013 UHD-mallit ja vuosien 2012 ja 2013 HD-televisiot saavat omat Smart Evolution Kitit. Uusi tv-mallisto saapuu Suomeen asteittain huhtikuun lopulla. Ennen elokuuta UHD-tv:n ostaneet saavat kuuden kuukauden Netflix-tilauksen.

Mallikohtaiset tekniset tiedot ja hinnat oheisessa tiedostossa.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Markus Nummisalo, myyntipäällikkö, AV, m.nummisalo@samsung.com, p. 0400 569 228

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä. Lasse Pulkkinen, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt ja testilaiteasiat: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? (Medialle) Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs