Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Tactic Games Challenge Bootcamp: Opiskelijat työstävät uusia ideoita!

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Tactic Games Challenge Bootcamp: Opiskelijat työstävät uusia ideoita!

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2014 klo 13:47
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Käynnissä nyt: 48H Bootcamp Opiskelijatalo Saikulla

Nopeasti kehittyvä peliala kiinnostaa myös Satakunnassa. Tactic Games Oy sekä Apparaatti järjestävät yhdessä Tactic Games Challenge -kilpailun opiskelijoille. Opiskelijat ideoivat konseptin tai osaamisesta riippuen jopa prototyypin Tactic Games Oy:n tulevalle Appsessory-tuotekategorialle. Villeimmät ja pitkälle kehitellyimmät ideat palkitaan ruhtinaallisesti.

Satakuntalaisten oppilaitosten opiskelijoista kootuissa ryhmissä opiskelijat työstävät paraikaa omia ideoitaan. Bootcamp starttasi keskiviikkona 12. maaliskuuta klo 10 ja kisa jatkuu 48 tunnin ajan torstain pitch-stopin kautta valmiiden töiden esittelyyn perjantaina 14. maaliskuuta.  

Töiden esittely perjantaina 14. maaliskuuta klo 13.00

Tervetuloa seuraamaan töiden esittelyjä, Tactic Presentationia, perjantaina 14. maaliskuuta kello 13.00 alkaen. Valmiit työt esitellään tuomaristolle Opiskelijatalo Saikulla, Antinkatu 7:ssä.

Tuomaristoon kuuluu Markus Santanen sekä Kati Heljakka Tactic Games Oy:stä sekä Ari-Pekka Kainu Satakunnan ammattikorkeakoulusta.

Lisätietoja:

Markus Santanen
Head of Digital Applications
Tactic Games Oy
Puh. 050 3862252
markus.santanen@tactic.net

www.tactic.net

 

Wilhelmina Sederholm
Assistentti
Apparaatti
Puh. 044 710 38 00
wilhelmina@apparaatti.fi

www.apparaatti.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs