Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsungin uusi jääkaappipakastin on fiksu sisältä

Samsung Electronics Nordic

Samsungin uusi jääkaappipakastin on fiksu sisältä

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2013 klo 15:08
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Sisäinen kauneus on tunnetusti tärkeintä. Samsungin uudet yhdistelmäkylmälaitteet todistavat vanhan sanonnan.

Samsung tuo markkinoille sarjan jääkaappipakastimia, joiden sisätilat on hyödynnetty viimeiseen asti. Ulosvedettävä hylly vähentää hukkatilaa ja parantaa jääkaapin ergonomiaa: ruoka-aineet on helppo latoa hyllylle ja ottaa pois. Myös kaikki laitteen laatikot ovat pitkälle ulosvedettäviä, joten sekä jääkaapin että pakastimen täyttäminen käy näppärästi.

Grab’n Go -laatikossa voi säilyttää esimerkiksi kastikkeita, jotka on helppo ottaa mukaan, kun grillataan terassilla. Oven sisäpuolella on runsaasti tilaa kaikenkokoisille pulloille, mikä on kätevää, kun pidetään ruokajuhlia. Lisäksi jääkaapissa on viinihylly, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Älykästä tekniikkaa Samsungilta
Kaikissa sarjan laitteissa on automaattinen sulatus ja digitaalinen invertterikompressori. Se tekee jääkaapin käyntiäänestä hiljaisen, vähentää selvästi energiankulutusta ja pitää lämpötilan jatkuvasti ihanteellisena. Jääkaappi sopeutuu viilennystarpeeseen, kun esimerkiksi ovi avataan tai hyllylle laitetaan lämmintä ruokaa sisältävä astia. Joka hyllyllä ja laatikolla on oma tuuletusventtiili, mikä vaikuttaa osaltaan tarkkaan ja nopeaan lämpötilan palautumiseen heti, kun ovi suljetaan. Huippumallien jääkaappiosassa on sisällä on aito nollatilalaatikko, jonka voi halutessa säätää helposti 0°C asteeseen. Se sopii täydellisesti lihan tai vihannesten säilyttämiseen tai juomien nopeaan viilentämiseen.

Tekniset tiedot: RB29/31 ja RT22: Samsungin uusi yhdistelmäkylmälaitteiden sarja sisältää 18 mallia, joiden energialuokat vaihtelevat välillä A+++  ja A+. Niiden energiankulutus on välillä 172 ja 280 kWh vuodessa. Mitat 178/185 x 59,5 senttiä (pakastin alimpana). Mitat 154,5 x 55,5 senttiä (pakastin ylimpänä). Energiapihi LED-valo antaa kirkkaan valaistuksen ja vie vähän tilaa. Uudet mallit tulevat kauppoihin helmi- ja maaliskuussa 2013, ja niiden suositushinnat vaihtelevat välillä 449 € – 1349 € euroa.

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Raine Lindqvist, myyntipäällikkö, kodinkoneet, raine.lindqvist@samsung.fi, p. 040 707 8747

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OSG Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 227 000 työntekijää 75 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on yli 143 miljardia Yhdysvaltain dollaria.  Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs