Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsungin uusi A-sarja tekee arjesta tyylikkäämpää

Samsung Electronics Nordic

Samsungin uusi A-sarja tekee arjesta tyylikkäämpää

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2015 klo 15:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Kuluvan vuoden suursuosikki A-sarja uudistuu. Tuoreet puhelintulokkaat tarjoavat modernille kuluttajalle tyylikästä muotoilua ja monipuolisempia kameraominaisuuksia.

Espoo 2. joulukuuta 2015 – Samsung esitteli tänään uudistetun Galaxy A -sarjan, jossa yhdistyvät upea muotoilu ja entistä parempi kamera. Vuoden 2016 alussa kauppoihin saapuvat puhelimet edustavat Samsungin teknisen suunnittelun huippua. Tehokkaalla suorituskyvyllä varustettuja puhelimia löytyy kahta kokoa: A5-mallissa on 5,2 tuuman näyttö ja A3-mallissa 4,7 tuuman näyttö.

– Samsungilla tuotesuunnittelua tehdään asiakkaita kuunnellen. Asiakkaamme pitivät todella paljon Galaxy S6:n muotokielestä, joten samoja piirteitä löytyy nyt myös uudesta A-sarjasta, sanoo Samsungin mobiilituotteiden myyntijohtaja Antti Holopainen.

Edeltäjiensä tavoin Galaxy A -sarjan uutuuksien pinnat ovat lasia ja metallia. Ohuissa puhelimissa on nyt kapeammat kehykset näytön ympärillä, joiden ansiosta katselukokemus on entistä mukaansatempaavampi.

Parempia ja hauskempia kuvia
Galaxy A -sarjan uusissa puhelimissa on myös entistä parempi kamera, jonka ansiosta kuvat ja videot tallentuvat kirkkaampina ja terävämpinä. Galaxy A5 on varustettu optisella kuvanvakaimella (OIS), jonka ansiosta kuvat ovat teräviä hämärässäkin valaistuksessa. Sekä A5- että A3-mallissa on edessä ja takana valovoimaiset F1.9-aukon linssit,epress jotka mahdollistavat hyvien kuvien ottamisen heikommissakin valo-olosuhteissa. Spontaanien hetkien ikuistaminen onnistuu helposti Quick Launch -ominaisuuden avulla, joka käynnistetään koti-näppäimen kaksoispainalluksella.

Innokkaita selfieiden näpsijöitä ilahduttavat uudet selfie-kuvausominaisuudet, joita ovat muun muassa Wide Selfie ja Palm Selfie. Näiden ja muiden kameran sisältämien kuvaefektien avulla käyttäjä voi ottaa vaikuttavia kuvia itsestään ja ystävistään. Puhelimen ominaisuudet mahdollistavat myös animoidut gif-kuvat.

Galaxy A5:n tekniset tiedot: Samsung Galaxy A5:ssä on 5,1 tuuman (1920x1080) Full HD Super AMOLED -näyttö. Puhelimessa on 8-ydinsuoritin (Octa 1.6 GHz) ja Android 5.1 -käyttöjärjestelmä (Lollipop). Puhelimesta löytyvät myös Samsung Pay (toimii MST- ja NFC-tekniikoilla), Samsung Knox, S-Voice, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n (2.4/5 GHz), Bluetooth™ v 4.1, NFC (UICC, eSE), ANT+, sekä USB 2.0. A5:ssä on 2 GB:n RAM-muisti sekä 16 GB:tä* sisäistä muistia sekä paikka jopa 128 GB:n microSD-kortille. Puhelimen mitat ovat 144,8 x 71,0 x 7,3 mm ja paino 155 g ja se on varustettu 2,900 mAh:n akulla. Puhelin tukee Fast Charging -pikalautaustoimintoa. Galaxy A5 saapuu kauppoihin 28. tammikuuta 2016. Suositushinta 429 euroa.

Galaxy A3:n tekniset tiedot: Samsung Galaxy A3:ssa on 4,7 tuuman (1280x720) HD Super AMOLED -näyttö. Puhelimessa on 8-ydinsuoritin (Octa 1.5 GHz) ja Android 5.1 -käyttöjärjestelmä (Lollipop). Se on varustettu seuraavilla ominaisuuksilla: Samsung KNOX, S-Voice, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth™ v 4.1, NFC (UICC), ANT+, sekä USB 2.0. RAM-muistia puhelimestä löytyy 1,5 GB:tä ja sisäistä muistia 16 GB:tä*, ja lisäksi puhelimessa on paikka jopa 128 GB:n microSD-kortille. Galaxy A3:n mitat ovat 134,5 x 65,2 x 7,3 mm ja paino 132 g. Puhelimessa on 2,300 mAh:n akku. Galaxy A3 saapuu kauppoihin 28. tammikuuta 2016. Suositushinta 329 euroa.

 * Järjestelmätiedostojen vuoksi vapaana oleva tallennustila voi olla pienempi kuin laitteen kokonaismuisti.

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs