Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsungin uudet ilmalämpöpumput mullistavalla muotoilulla

Samsung Electronics Nordic

Samsungin uudet ilmalämpöpumput mullistavalla muotoilulla

Tiedote.
Julkaistu: 12.08.2014 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin uudet ilmalämpöpumput mullistavalla muotoilulla

Lämpöä riittää, mutta syksyä kohden ilmat alkavat viiletä. Samsung tuo markkinoille kaksi molempiin keleihin sopivaa ilmalämpöpumppua: Smart Exclusiven ja Smart Comfortin. Kolmionmuotoiset vallankumoukselliset tarjoavat aivan uudenlaista lämmitystä ja jäähdytystä.

12. elokuuta 2014 – Perinteiset ilmalämpöpumput ovat enää vain kaukainen muisto. Samsung tuo nyt markkinoille kaksi täysin uutta ilmalämpöpumppua, Smart Exclusiven ja Smart Comfortin. Wi-fi-hallintaisissa ilmalämpöpumpuissa on uraauurtava kolmiomainen muotoilu. 

”Kolmiomainen muoto mahdollistaa suuremman ilmanoton ja antaa tilaa suuremmalle puhaltimelle. Tämän ansiosta Smart Exclusive ja Smart Comfort jäähdyttävät tai lämmittävät kotisi 26 prosenttia nopeammin kuin aikaisemmat mallit”, kertoo Magnus Håkansson Wellén, Samsungin lämpöpumppujen Pohjoismaiden myyntipäällikkö.

”Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kuluttajille huippumoderneja ratkaisuja ilmastointiin. Lisäksi Smart Exclusive ja Smart Comfort edustavat uutta innovatiivista muotoilua.”

Aivan kuten edeltäjissään Samsung Smartissa, Smart Exclusivessa ja Smart Comfortissa on sisäänrakennettu Wi-fi vakiona. Lataamalla sovelluksen älypuhelimeen tai tablettiin voit helposti ohjailla lämpöpumpun toimintaa riippumatta siitä, missä olet. Sisäänrakennetun Wi-fin ansiosta koti on kylmällä talvella mahdollista lämmittää ennen kotiin tuloa. Kesähelteillä on taas mukava saapua valmiiksi viilennettyyn kotiin. Smart Exclusiven ja Smart Comfortin energiankulutusta on mahdollista seurata sovelluksen kautta. Lisäksi sovellus ilmoittaa, kun on aika puhdistaa suodatin. Ilmanvaihto ei voisi enää olla yksinkertaisempaa.

Smart Exclusivesta löytyy myös uusi ilman epäpuhtauksia neutraloiva ominaisuus. Ionisaation avulla se puhdistaa bakteerit ilmasta tehokkaammin kuin tavallinen ilmalämpöpumppu.

TIEDOT

Samsung Smart Exclusiven energialuokka on A+++ ja Samsung Smart Comfortin A++. Smart Exclusive 9 suositushinta (sis. alv.) 2400 € ja Smart Exclusiven 12 hinta 2550 €. Smart Comfort 9 suositushinta (sis. alv.) on 2200 € Smart Comfort 12 2350 €. ilman asennusta. Laitteissa on 5 vuoden takuu, jos ne asentaa sertifioitu asentaja.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OS/G Viestintä. Simo Arvo, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja testilaiteasiat: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? (Medialle) Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs