Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsungin PLS-näyttötekniikka siirtyy tablettitietokoneista tietokonenäyttöihin: Samsungin SA850-näyttö on varustettu väritarkalla PLS-tekniikalla

Samsung Electronics Nordic

Samsungin PLS-näyttötekniikka siirtyy tablettitietokoneista tietokonenäyttöihin: Samsungin SA850-näyttö on varustettu väritarkalla PLS-tekniikalla

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2011 klo 11:08
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin SA850 on markkinoiden ensimmäinen PLS-tekniikalla varustettu tietokonenäyttö, joka toistaa värit oikein katselukulmasta riippumatta.

 

Samsungin kehittämää PLS-näyttötekniikkaa (Plane-to-Line Switching) on aiemmin käytetty Galaxy Tab 10,1 -tablettitietokoneessa. Nyt tekniikkaa on hyödynnetty Samsungin uudessa SA850-tietokonenäytössä. Tekniikka tarjoaa sataprosenttisen sRGB-värintoiston, mikä tarkoittaa, että ruudulla näytetyt värit edustavat aina sRGB-standardin mukaisia värejä. SA850 soveltuu käyttäjille, joille tarkka värientoisto on vaatimus. Se sopii muun muassa kuvankäsittelyyn, videotuotantoon ja CAD-suunnittelutyöhön. Näyttö soveltuu myös yksityiskohtaisten kuvien tarkasteluun esimerkiksi lääketiede- ja tutkimustyökäytössä.

27-tuumaisessa SA850-näytössä on huikea 2560 x 1440 pikselin tarkkuus. Sen katselukulmat ovat 178 astetta sekä sivu- että pystysuunnassa, joten ruudulla näytetty sisältö, värit, kirkkaus ja kontrasti eivät muutu, vaikka ruudulta näytetään esitystä sivussa istuvalle kollegalla tai asiakkaalle. Erinomaisen p
ystysuuntaisen katselukulman ansiosta se sopii täydellisesti esitysten pitämiseen.

Kaksi konetta jaetulta ruudulta

Kahden DVI -liitännän ansiosta 27 tuuman SA850 LED-näyttö voidaan kytkeä kiinni kahteen tietokoneeseen, joita voi käyttää samanaikaisesti jaetulta ruudulta. Toiminto helpottaa työskentelyä esimerkiksi parityöprojekteissa tai työskenneltäessä kahden täysin erillisen järjestelmän kanssa. SA850:ssa on korkeussäädettävä jalusta, jota voidaan myös kääntää 90 astetta ja käyttää pystyasennossa.


Toisiin markkinoilla oleviin näyttöpaneeleihin verrattuna PLS-paneelit läpäisevät enemmän valoa. Yhdessä LED-taustavalon kanssa tämä mahdollistaa alhaisen 69 watin virrankulutuksen. Laitteessa on myös automaattinen virrankatkaisu sekä useita virransäästötiloja, joista valita. Nämä energiaa säästävät ominaisuudet säästävät luontoa ja lompakkoa. 
Samsung SA850 on saatavilla 24 ja 27 tuuman kokoisina. 

 

Tekniset tiedot: Samsung SA850 on Samsung PLS -tekniikalla varustettu LED-näyttö (Plane-to-Line Switching). 27 tuuman mallissa on 16:9-kuvasuhde ja WQHD-tarkkuus, 2560 x 1440 pikseliä (Wide Quad High Definition). 24 tuuman mallissa on 16:10-kuvasuhde ja sen tarkkuus on 1920 x 1200 pikseliä. Näytöissä on 178 asteen katselukulma sekä sivu- että pystysuunnassa.  Näyttöjen vasteaika on 5 millisekuntia (GtG). Liitännät: 2 x DVI, Display Port 1.1 ja USB 3.0 -hubi, jossa on neljä lähtöä. Virrankulutus: 69 wattia normaalitilassa, Eco Vision -automaattinen virrankatkaisutoiminto. TCO-, ENERGY STAR- ja EPEAT Gold -sertifikaatit. SA850-näytöt saapuvat kauppoihin syys-lokakuussa. 27-tuumaisen mallin suositushinta on 649 euroa, 24-tuumaisen mallin hinta on 419 euroa. Laitteissa on kolmen vuoden takuu.Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 

Ossi Luoma, myyntipäällikkö, IT, ossi.luoma@samsung.fi, 040 541 4023

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do


Samsungin SA850 on markkinoiden ensimmäinen PLS-tekniikalla varustettu tietokonenäyttö. PLS-näyttötekniikalla varustettu LED-näyttö toistaa värit oikein katselukulmasta riippumatta.

 

Samsungin kehittämää PLS-näyttötekniikkaa (Plane-to-Line Switching) on aiemmin käytetty Galaxy Tab 10,1 -tablettitietokoneessa. Nyt tekniikkaa on hyödynnetty Samsungin uudessa SA850-tietokonenäytössä. Tekniikka tarjoaa sataprosenttisen värintoiston, mikä tarkoittaa, että ruudulla näytetyt värit edustavat aina sRGB-standardin mukaisia värejä. SA850 soveltuu ihmisille ja yrityksille, joille tarkka värientoisto on vaatimus. Se sopii muun muassa kuvankäsittelyyn, videotuotantoon sekä piirustus- ja CAD-suunnittelutyöhön. Näyttö soveltuu myös yksityiskohtaisten kuvien tarkasteluun esimerkiksi lääketiede- ja tutkimustyökäytössä.

27-tuumaisessa SA850-näytössä on huikea 2560 x 1440 pikselin tarkkuus. Sen katselukulmat ovat 178 astetta sekä sivu- että pystysuunnassa, joten ruudulla näytetty sisältö, värit, kirkkaus ja kontrasti eivät muutu, vaikka ruudulta näytetään esitystä sivussa istuvalle kollegalla tai asiakkaalle. Erinomaisen pystysuuntaisen katselukulman ansiosta se sopii täydellisesti esitysten pitämiseen.

Kaksi konetta jaetulta ruudulta

Dual DVI -liitännän ansiosta 27 tuuman SA850 LED-näyttö voidaan kytkeä kiinni kahteen tietokoneeseen, joita voi käyttää samanaikaisesti jaetulta ruudulta. Toiminto helpottaa työskentelyä esimerkiksi parityöprojekteissa. SA850:ssa on korkeussäädettävä jalusta, ja näyttöä voidaan myös kääntää 90 astetta ja käyttää pystyasennossa.


Vastaaviin markkinoilla oleviin paneeleihin verrattuna PLS-paneelit läpäisevät enemmän valoa. Tämä yhdessä LED-taustavalon kanssa mahdollistaa alhaisen 69 watin virrankulutuksen normaalitilassa. Laitteessa on automaattinen virrankatkaisu sekä useita virransäästötiloja, joista valita. Näytön energiaa säästävät ominaisuudet säästävät luontoa ja lompakkoa. 
Samsung SA850 on saatavilla 24 ja 27 tuuman kokoisina. 

 

Tekniset tiedot: Samsung SA850 on Samsung PLS -tekniikalla varustettu LED-näyttö (Plane-to-Line Switching). 27 tuuman mallissa on 16:9-kuvasuhde ja WQHD-tarkkuus, 2560 x 1440 pikseliä (Wide Quad High Definition). 24 tuuman mallissa on 16:10-kuvasuhde ja sen tarkkuus on 1920 x 1200 pikseliä. Näytöissä on 178 asteen katselukulma sekä sivu- että pystysuunnassa.  Näyttöjen vasteaika on 5 millisekuntia (GtG). Liitännät: 2 x DVI, Display Port 1.1 ja USB 3.0 -hubi, jossa on neljä lähtöä. Virrankulutus: 69 wattia normaalitilassa, Eco Vision -automaattinen virrankatkaisutoiminto. TCO-, ENERGY STAR- ja EPEAT Gold -sertifikaatit. SA850-näytöt saapuvat kauppoihin syys-lokakuussa. 27-tuumaisen mallin suositushinta on 649 euroa, 24-tuumaisen mallin hinta on 419 euroa. Laitteissa on kolmen vuoden takuu.

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä PLS-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs