Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsungin kodinkone- ja viihde-elektroniikkauutuudet esillä Habitaressa

Samsung Electronics Nordic

Samsungin kodinkone- ja viihde-elektroniikkauutuudet esillä Habitaressa

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2013 klo 10:16
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Helsinki, 19.9.2013 – Tervetuloa Habitareen osastolle 6n111 kokemaan todellisuutta tarkempi UltraHD-kuvanlaatu ja tutustumaan moderniin suomalaiseen kotiin sopivaan TV-designiin. Samsungin kesällä 2013 julkistamat F9000-sarjan lippulaivatelevisiot saavat Suomen ensiesityksensä Habitare-messuilla 18.—22.9.2013. Uutuusmalliston lisäksi messuilla pääsee ihastelemaan Samsungin S9-luksustelevisiota, joka on taideteos itsessään. Design-myymälä Skannon ja Saari-keittiöiden kanssa yhteistyössä sisustetulla messuosastolla voi keittiöiden lisäksi tutustua myös Samsungin monipuoliseen kodinkonemallistoon, tyylikkäisiin kannettaviin tietokoneisiin sekä Samsungin älykkäisiin mobiililaitteisiin ja kameroihin. 

                    

Televisio olohuoneen kiintopisteenä

UltraHD-tarkkuus mahdollistaa ennennäkemättömän tarkan kuvanlaadun lisäksi sen, että televisiota voi katsoa entistä lähempää. Vaikka Samsungin uudet UHD-televisiot ovat täynnä uusinta tekniikkaa, vähintään yhtä tärkeänä television valintaan vaikuttavana kriteerinä on, miten televisio toimii osana kodin sisustusta. Minimalistisesti muotoiltu F9000-mallisto näyttää hyvältä edestä, takaa ja sivulta. Se sopii täydellisesti moderniin suomalaiseen kotiin, seinälle tai tasolle. F9000-sarjan 55 tuuman mallin suositushinta on 4 999 euroa ja 65 tuuman mallin hinta on 6 999 euroa. Klikkaa tästä lisätietoa.

 

Luksustelevisio Samsung S9

S9 edustaa ajatonta muotoilua, huippuinsinööritaitoa ja teknistä edelläkävijyyttä.  Sen suunnittelutyössä harkittiin useita muotoiluratkaisuja ennen kuin Samsung loi minimalistisen kehyksen, joka antaa televisiolle tunnistettavan identiteetin. Televisio näyttää taideteokselta. Hillityn eleganttiin vaikutelmaan pääsemiseksi panostettiin erityisesti mekaanisten osien piilottamiseen.

 – Emme hyväksyneet kompromisseja muotoilussa, vaan television luonne ja hillitty tyyli pysyivät etusijalla. Yleensä tuotteiden muotoiluun tehdään muutoksia kehitystyön kuluessa käytännön syistä. S9-mallia tehtäessä alkuperäistä muotoilukonseptia ei muutettu lainkaan. Myös television taustapuolen muotoiluun kiinnitettiin erityishuomiota. Meille oli erityisen tärkeää, että televisio näyttää hyvältä joka kulmasta. Pyrkimyksenä oli luoda täydellinen tuote, joka erottui aiemmasta ajattelusta, toteaa Samsung S9-television päämuotoilija Euiseok Kim. Suositushinta 35 000 € (85”). Klikkaa tästä lisätietoa.

 

Täysin uudennäköinen jää-pakastinkaappi on entistä tilavampi

Samsungin jää-pakastinkaapissa RF24FSEDBSR/EE on yhtenäinen jääkaappi, joka avautuu ranskalaiseen tapaan kahden oven takaa, sekä ulos vedettävä pakastinlaatikko. Kylmälaitteen ulkomitat ovat samat kuin Samsungin suosittujen side-by-side-kaappien, mutta sinne mahtuu enemmän ruokaa. Uusi eristystekniikka mahdollistaa entistä ohuemmat seinät ilman, että ulkomitat muuttuvat. Laite on 90,8 cm leveä, 177,7 cm korkea ja sen tilavuus on 510 l (jääkaappi 348 l, pakastin 123 l, keskilaatikko 39 l).

Keskimmäisessä laatikossa on käytössä CoolSelect Zone -tekniikka, joka mahdollistaa lämpötilan säädön omien tarpeiden mukaan riippumatta jääkaappiin tai pakastimeen asetetusta lämpötilasta. Valittavana on neljä jäähdytysasetusta:

  • Viini ja naposteltavat 5 c°
  • Deli ja snacksit 3 c°
  • Kylmät juomat 1 c°
  • Liha ja kala -1 c°

Jääkaapin vasemmassa ovessa on ohjauspaneeli, jonka led-näytön avulla asetuksia on helppo muuttaa. Jokainen hylly ja laatikko on varustettu omilla tuuletusventtiileillään, jotka säätävät tarkan lämpötilan ja palauttavat sen nopeasti oikeisiin lukemiin sen jälkeen, kun jääpakastimen ovia on avattu. Laitteessa on muun muassa No Frost -toiminto, kylmävesiannostelija ja jääpalakone. Suositushinta 3 499 euroa. Klikkaa tästä lisätietoa.

 

Samsungin jaettava tuplauuni on aina oikean kokoinen ja kypsentää myös höyryllä

Parhaat uunit antavat käyttäjälle mahdollisuuden valita kypsennystavan. Samsung NV6986BJUSR/EE on kaksi kiertoilmatuuletinta, grilli- ja höyrytoiminto.

Dual Cook -tekniikka tarkoittaa, että uunin voi jakaa irrotettavalla hyllyllä kahteen osaan, joita voi hallita erikseen. Niille voi säätää oman lämpötilan ja kypsennysajan. Maut ja hajut eivät sekoitu, joten yläosassa voi vaikka kypsentää lihaa ja alaosassa höyryttää kalaa yhtä aikaa. Voit myös käyttää vain yhtä uunin puolikasta kerralla, mikä vähentää esilämmitysaikaa ja sähkönkulutusta. Uunin mukana tulevalla 12-litraisella höyryastialla voi valmistaa terveellistä höyrytettyä ruokaa. Höyryttämällä säilytetään hyvin ainesten vitamiinit ja hivenaineet, ja ruoasta tulee mehevää ilman lisättyä rasvaa. NV6986BJUSR/EE-uunin tilavuus on peräti 70 litraa ja sen energialuokka on A. Suositushinta 1 199 euroa. Klikkaa tästä lisätietoa.

 

Retrohenkinen, nopea Wi-Fi-järjestelmäkamera Samsung NX300

Edeltäjänsä tavoin NX300 Smart kamerassa on sisäänrakennettu Wi-Fi-tuki. Kameralla otettuja kuvia ja videoita voi jakaa kamerasta suoraan sosiaalisen median palveluihin tai vaikkapa ystävälle sähköpostitse. Lisäksi kuvat voi varmuuskopioida omalle tietokoneelle. Kaikki tämä onnistuu langattomasti suoraan kamerasta. Uutuuskameralla tallennetun sisällön voi myös ladata tabletille tai älypuhelimeen. Samsungin Smart Camera -sovellus tekee kaiken automaattisesti ja langattomasti.

Kamerassa on uusi 20,3 megapikselin APS-C CMOS-kenno, joka tarjoaa erittäin yksityiskohtaisia kuvia. Samsung NX300 on varustettu uudella kuvaprosessorilla, joka mahdollistaa nopean jatkuvan kuvauksen, erinomaisen kuvanlaadun, elävän värintoiston ja vähäisen kohinan. Kameralla voi ottaa still-kuvia myös 3D-muodossa ja lisäksi se tukee myös 1080p-tason videotallennusta (jopa 60 fps) sekä 2D:nä että 3D:nä. Kamerassa on erittäin nopea, 352-pisteinen hybridi-automaattitarkennus (vaihe + kontrasti). Terävä ja kirkkaassa valaistuksessakin näkyvä, kääntyvä AMOLED-kosketusnäyttö mahdollistaa kuvien ottamisen useista eri kulmista. Mukana Adobe Light Room 4 -kuvankäsittelyohjelma. Suositushinta 699 €. Klikkaa tästä lisätietoja.

Tervetuloa tutustumaan Samsungin näyttävään kodinkone- ja viihde-elektroniikkamallistoon messuosastolle 6n111. Varaa aika tuote-esittelyä tai haastattelua varten: samsungpr@osg.fi

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OSG Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs