Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » SAMSUNGin kämmentietokone on nyt BizBee

SAMSUNGin kämmentietokone on nyt BizBee

Julkaistu: 28.11.2008 klo 10:41
Julkaisija:

Lehdistötiedote 27.11.2008 - SAMSUNG ottaa Euroopassa käyttöön uuden yhteisnimityksen kämmentietokoneille - BizBee. Kämmentietokoneiden pääkohderyhmä ovat yrityskäyttäjät, joilla on korkeat vaatimukset laitteen suorituskyvyn ja tietoliikenneyhteyksien suhteen.

Lehdistötiedote 27.11.2008 - SAMSUNG ottaa Euroopassa käyttöön uuden yhteisnimityksen kämmentietokoneille - BizBee. Kämmentietokoneiden pääkohderyhmä ovat yrityskäyttäjät, joilla on korkeat vaatimukset laitteen suorituskyvyn ja tietoliikenneyhteyksien suhteen.

Pohjoismaisilla markkinoilla on myynnissä jo yksi BizBee-laite: SAMSUNG i780. Uuden nimityksen käyttöönoton tarkoitus on edistää SAMSUNGin kämmentietokoneiden tunnettuutta Euroopassa.

BizBee-laitteiden tärkein kohderyhmä on yrityskäyttäjät, jotka tarvitsevat kokonaisvaltaisen ratkaisun kiivastahtiseen työskentely-ympäristöön. Asiakasryhmä tarvitsee monipuoliset viestintämahdollisuudet, kuten sähköpostin ja täyden qwerty-näppäimistön viestien kirjoittamista varten. Tyypillinen BizBeen käyttäjä suhtautuu työhönsä intohimoisesti, matkustaa usein ja käyttää puhelinta paljon.

BizBee-kämmentietokoneet mahdollistavat yrityskäyttäjälle tehokkaan työskentelyn ja sujuvat yhteydet myös konttorin ulkopuolella, missä ja milloin tahansa.

BizBee lanseerataan Euroopan laajuisella mainoskampanjalla.

SAMSUNG i780:ssä on iso kosketusnäyttö, Windows Mobile 6.0 professional ja optinen hiiri sekä qwerty-näppäimistö. Tuote on kaupoissa.

lataa kuvat


Lisätietoja:

Erik Johannesson, Pohjoismaiden pr-päällikkö, erik.johannesson@samsung.se, +46-555 057 87, +46-70 99 55 650
Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@ojalasaari.fi, 0400 630 063
Kuvapyynnöt: samsungpr@ojalasaari.fi
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse lehdistöhuone.
Haluatko SAMSUNGin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@ojalasaari.fi
Uutisia RSS-syötteinä: http://www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do


SAMSUNG Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten ja tft-lcd-paneelien valmistaja. Sillä on 150 000 työntekijää 62 maassa viidellä liiketoiminta-alueella. SAMSUNG on yksi tämän hetken nopeimmin kasvavista tavaramerkeistä. Vuonna 2007 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 105 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Yhtiön panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen oli kuusi miljardia dollaria vuonna 2006. SAMSUNG Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2007 oli seitsemän miljardia Ruotsin kruunua. Vuonna 1992 perustettu yhtiö on kasvanut nopeasti. Sillä on 300 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs