Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsungin digitaaliset näyttötaulut ovat pinottavia

Samsungin digitaaliset näyttötaulut ovat pinottavia

Julkaistu: 21.11.2008 klo 14:59
Julkaisija:

Pinoa ne. Rakenna portaat. Tee kolossaalinen muodostelma tai kokonainen seinä. Ainoastaan luovuus on rajana siinä, miten digitaalisen elämyksen voi rakentaa Samsungin SyncMaster 460UX-ID-näytöillä.

Pinoa ne. Rakenna portaat. Tee kolossaalinen muodostelma tai kokonainen seinä. Ainoastaan luovuus on rajana siinä, miten digitaalisen elämyksen voi rakentaa Samsungin SyncMaster 460UX-ID-näytöillä.
- Meillä on ratkaisu asiakkaille, jotka haluavat viestinsä näkyviin vilkkaissa paikoissa. SyncMaster 460UX-ID-näyttöjen avulla viesti ei varmasti jää huomaamatta, sanoo Samsungin Suomen IT-tuotteiden myynnistä vastaava Ossi Luoma.

Messut. Tuotejulkistukset. Näyttelyt. Urheiluareenat. Informaatiopisteet. Tavaratalot. Samsung SyncMaster 460UX-ID:n avulla haluttu kohderyhmä voidaan tavoittaa tehokkaasti ja luovasti. Näytöistä voidaan rakentaa legopalikoiden tapaan digitaalisia ratkaisuja melkein miten tahansa: seiniä, portaita, pyramideja, isoja pintoja ylöspäin tai sivulle. Sisällön voi esittää näytöistä mosaiikkimaisesti tai vaihtoehtoisesti jokainen yksittäinen näyttö voi esittää omaa sisältöään. Muuntelumahdollisuuksia on paljon ja kokonaisuutta on helppo hallita.

- Videoseinän pystyttäminen ja käynnistäminen vie vain muutamia kymmeniä minuutteja. Valikkojärjestelmä on opastava, joten sen oppimiseen ei vaadita mitään erityistaitoja, Ossi Luoma kertoo.

Samsung SyncMaster 460UX-ID on 46-tuumainen digitaalinen näyttötaulu, jonka kehykset ovat vain 11 millimetriä ohuet. Näyttöjen innovatiivinen rakenne ja kiinnitys mahdollistavat pinoamisen ja videoseinien rakentamisen 4 x 4 -kokoon asti. Samsungin patentoidussa DID-paneelissa on tarvittava suorituskyky erityisesti pidempiä käyttöaikoja varten - jopa 20 tuntia vuorokaudessa.

- Jos halutaan näyttää ammattimaisia digitaalisia ratkaisuja näytöltä, tarvitaan tarkoitukseen sopivat tuotteet. Samsung SyncMaster 460UX-ID on tähän erittäin monipuolinen ratkaisu, Ossi Luoma sanoo.

Suurinta kysyntää odotetaan kaupoista ja tavarataloista sekä vilkkaista paikoista, joissa liikkuu paljon ihmisiä: lentokentät, messut, konferenssikeskukset, hotellit ja galleriat.

Samsung Syncmaster 460UX-ID on saatavana sisäänrakennetun PC:n kanssa ja ilman. 46-tuumainen näyttö, erottelutarkkuus 1366 x 768 pikseliä, dynaaminen kontrasti 5000:1, katselukulma 178/178 ja valovoima 700 cd/m2. Vasteaika on 8 ms. Syncmaster 400UX-ID on 40-tuumainen digitaalinen näyttötaulu, jossa on vastaava suorituskyky ja toiminnot..

Lisätietoja:

Erik Johannesson, Pohjoismaiden pr-päällikkö, erik.johannesson@samsung.se, +46-555 057 87, +46-70 99 55 650
Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@ojalasaari.fi, 0400 630 063
Kuvapyynnöt: samsungpr@ojalasaari.fi
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse lehdistöhuone.
Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@ojalasaari.fi
Uutisia RSS-syötteinä: http://www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do
__________________________________________________________________________________________________
Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten ja tft-lcd-paneelien valmistaja. Sillä on 150 000 työntekijää 62 maassa viidellä liiketoiminta-alueella. Samsung on yksi tämän hetken nopeimmin kasvavista tavaramerkeistä. Vuonna 2007 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 105 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Yhtiön panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen oli kuusi miljardia dollaria vuonna 2006. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2007 oli seitsemän miljardia Ruotsin kruunua. Vuonna 1992 perustettu yhtiö on kasvanut nopeasti. Sillä on 300 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Samsung-tiedote_460ux-id_211108.doc

 

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs