Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung hankkii SmartThingsin

Samsung Electronics Nordic

Samsung hankkii SmartThingsin

Tiedote.
Julkaistu: 15.08.2014 klo 13:15
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung hankkii SmartThingsin

Yhtiö on johtava avoimen alustan tarjoaja älykkäille kodinkoneille ja teolliselle internetille.

Helsinki, 15. elokuuta 2014 - Samsung ilmoitti tänään päässeensä sopimukseen SmartThings-yhtiön hankkimisesta. Yhtiö on johtava avoimen alustan tarjoaja älykkäille kodinkoneille ja teolliselle internetille. SmartThingsin alusta tarjoaa avoimen ja kasvavan ekosysteemin, jossa alan kehittäjät voivat tuottaa uudellatavalla kommunikoivia laitteita ja ainutlaatuisia pilvisovelluksia, jotka mullistavat käsityksemme teknologian käytöstä arjessa. Samsungin resurssien ja tuen avulla SmartThingsin on nyt mahdollista kasvaa ja tarjota alustaansa käyttöön yhä useammille kumppaneille ja laitteille.

- Samsung on suunnitelmallisesti investoinut useisiin uusiin laitteisiin ja tuotteisiin, jotka pystyvät kommunikoimaan keskenään internetin välityksellä. SmartThingsin hankinta tukee tätä suunnitelmaa. Haluamme yksinkertaistaa ihmisten arkea ja tarjota yhä älykkäämpiä välineitä elämän hallintaan. Pyrimme parantamaan ihmisten kotioloja, erityisesi energiankäytön ja turvallisuuden saralla, koska näemme näillä aloilla paljon potentiaalia kasvaa, sanoo Samsungin Pohjoismaiden varatoimitusjohtaja ja markkinointijohtaja Marko Nurmela.

Linkki englanninkieliseen lehdistötiedotteeseen: http://global.samsungtomorrow.com/?p=39702

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava kodinelektroniikan ja sen komponenttien valmistaja. Tinkimättömällä innovoinilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs