Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung Galaxy Note 3 saa uutta väriä

Samsung Electronics Nordic

Samsung Galaxy Note 3 saa uutta väriä

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2013 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Uusien värivaihtoehtojen myötä Galaxy Note 3 sopii entistä paremmin tyyliin kuin tyyliin. Uudet värivaihtoehdot saapuvat vuoden 2014 ensimmäisellä neljänneksellä.

Helsinki, 10. joulukuuta 2013 – Suosittu Samsung Galaxy Note 3:n uusiin väriyhdistelmiin lukeutuvat: punakulta-valkoinen, punakulta-musta ja musta-viininpunainen. Uudet väriyhdistelmät toimivat mainiosti yhdessä Galaxy Gearin kanssa, jota on saatavana muun muassa punakultaisena.

Galaxy Note 3 on Galaxy-tuoteperheen lippulaivatuote. Galaxy Note 3:n mukana tuleva S Pen -kynä avaa loputtomat mahdollisuudet luovuuteen ja itsensä ilmaisuun. Laitteessa on edeltäjäänsä leveämpi 5,7 tuuman näyttö, mutta se on silti ohuempi, kevyempi ja se on varustettu tehokkaammalla suorittimella ja pitkäkestoisemmalla akulla. Laitteessa on 13 megapikselin kamera, joten se pystyy tallentamaan kaikki elämän hetket, jopa ne hämärät ja vauhdikkaat. Monipuolisten värivaihtoehtojen lisäksi laitteelle on saatavilla muun muassa muotitalo Moschinon tyylikkäitä suojakuoria.

Galaxy Note 3:n uudet värivaihtoehdot tulevat saataville 2014 ensimmäisellä neljänneksellä. Lisätietoa uusista värivaihtoehdoista: www.samsungmobilepress.com.

Tekniset tiedot: Android 4.3 (Jelly Bean) -käyttöjärjestelmä. Laitteessa on 2,3 GHz neliydinprosessori, 3 Gb ram-muistia, 5,7-tuumainen Full HD super amoled -näyttö, 32/64 GB:n keskusmuisti ja muistikorttipaikka (microSD, tukee 64 GB:n kortteja). Kaksi kameraa (takana 13 Mp), KNOX-valmius, Bluetooth v 4.0, usb, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC. 3 200 mAh akku. Suositushinta 750€.

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs