Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung Food Showcase pitää yllä järjestystä keittiössä

Samsung Electronics Nordic

Samsung Food Showcase pitää yllä järjestystä keittiössä

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2014 klo 10:06
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Jokaiselle asialle on oma paikkansa jääkaapissa. Silti voipaketti on aina hukassa. Kuulostaako tutulta? Samsungin Food Showcase on helposti organisoitava jääkaappi, jonne ruokatuotteet eivät häviä.

Helsinki 3. kesäkuuta 2014 - Samsung esitteli viime vuonna IFA-messuilla vallankumouksellisia kylmälaiteratkaisuja. Samsungin Food Showcase -jääkaapin myötä vallankumous saapuu vihdoin Suomeen.

Seuraavan päivän eväiksi säästetty lasagne ja marraskuussa ostettu salsakastike ovat yllättäen päässeet pilaantumaan – useimmat ihmiset heittävät pois vanhentuneita tuotteita, jotka ovat unohtuneet jääkaapin syövereihin. Samsungin uusi side-by-side-jääkaappi vie jääkaapin ruokatuotteiden järjestelymahdollisuudet täysin uudelle tasolle.

Perinteisten jääkaappien hyllyjen ongelmana on usein se, että hyllyillä olevien ruokatuotteiden taakse jää tavaroita piiloon tai osa tilasta jää kokonaan hyödyntämättä. Samsungin Food Showcase -jääkaappi ratkaisee ongelman erillisellä sisäovella, jolla pääsee kätevästi käsiksi jääkaapin ovessa oleviin tuotteisiin. Tällä parannetaan hyllyjen käytettävyyttä, ruokatuotteiden näkyvyyttä ja samalla saadaan tehokkaasti käyttöön jääkaapin jokainen kuutiosenttimetri.

Kaksiosaisen oven ansiosta eri tiloihin pääsee nopeasti käsiksi. Alemmasta kahvasta vetämällä pääsee käsiksi Food Showcase -osaan, jossa voi säilyttää esimerkiksi eniten käytettyjä tuotteita. Perinteiseen jääkaappiosaan pääsee vetämällä ylempää kahvaosaa. Fiksussa side-by-side-jääkaapissa on totta kai myös jääpala- ja vesiautomaatti.

Samsungin Food Showcase -jääkaappi on nyt kaupoissa. Suositushinta alkaen 2999€.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Raine Lindqvist, myyntipäällikkö HA, raine.lindqvist@samsung.fi, p. 040 7078 747

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OSG Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, on maailman johtava elektroniikkavalmistaja, joka avaa ihmisille uusia mahdollisuuksia ympäri maailman. Tinkimättömällä innovoinnilla muutamme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, tietokoneista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Yrityksellä on 286 000 työntekijää 80 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto oli vuonna 2013 159,5 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista:www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs