Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung etsii intohimoista TV-fania – valittu lähetetään luostariin Himalajalle

Samsung Electronics Nordic

Samsung etsii intohimoista TV-fania – valittu lähetetään luostariin Himalajalle

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2015 klo 10:15
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin Catch up Grant -kampanja tarjoaa yhdelle pohjoismaalaiselle mahdollisuuden uppoutua sadaksi päiväksi lempi-TV-sarjojensa pariin Himalajan vuorilla. 

Espoo 25. syyskuuta – Samsung etsii omistautunutta TV-sarjafania nauttimaan todellisesta TV-sarjamaratonista. Catch up Grant -nimellä kulkeva kampanja tarjoaa yhdelle onnekkaalle pohjoismaalaiselle mahdollisuuden vetäytyä sadan päivän ajaksi katsomaan rästiin jääneitä tv-sarjoja buddhaluostariin Himalajalle.

– Catch up Grant -palkinto on tarkoitettu intohimoiselle TV-sarjojen katselijalle, jolla ei arjessaan ole tarpeeksi aikaa suosikkisarjoilleen. Kampanja tarjoaa tilaisuuden omistautua television katselulle ilman minkäänlaisia häiriötekijöitä, kertoo Samsungin markkinointipäällikkö Eva Carrero.

Mukaan voi hakea kampanjasivulta löytyvällä lomakkeella. Hakemusten perusteella kustakin Pohjoismaasta valitaan finalistit, jotka pääsevät Tukholmaan kisaamaan pääpalkinnosta. Karsinnat järjestetään Tukholmassa 7.- 8.10.2015.

Pääpalkintona on tilaisuus vetäytyä sadaksi päiväksi Himalajan vuorille lempisarjojensa pariin. Matka- ja oleskelukulujen lisäksi voittajalle maksetaan 1600 euron kuukausipalkkaa oleskeluajalta. Mahdollisimman mukaansatempaavan katselukokemuksen varmistamiseksi paikan päälle kuljetetaan Samsungin SUHD-TV, jonka avulla voittaja pääsee syventymään täysin sarjojen maailmaan.

Tutkimus: TV:n katselu on tärkeä osa elämää

TV-sarjojen katselu on tärkeä osa ihmisten arkea. Samsungin YouGov-tutkimusyhtiöllä teettämän kyselyn mukaan lähes puolet suomalaisista stressaantui joko paljon tai jonkin verran, jos heiltä jäi väliin yksi jakso seuraamastaan TV-sarjasta. 32 prosenttia ilmoitti myös olevansa surullisia, kun heidän lempisarjansa loppui.

– Nykyihmisen aivot käsittelevät valtavia määriä informaatiota jatkuvalla syötöllä. Informaatiotulva, sekä tarve pysyä perillä viimeisimmistä trendeistä ja puheenaiheista saattavat saada ihmisen stressaantumaan ja tuntemaan itsensä riittämättömäksi, selittää ruotsalainen psykologi Celina Sari. Sari on laillistettu psykologi, joka tutkii työterveyteen ja organisaatioiden kehittämiseen liittyviä kysymyksiä behavioristisen psykologian näkökulmasta.

Tutkimuksen mukaan neljännes suomalaisista koki, ettei heillä ollut tarpeeksi aikaa TV-sarjojen katsomiseen. Naiset ilmoittivat katsovansa enemmän sarjoja kuin miehet, sillä naisista 40 prosenttia katsoi sarjoja päivittäin. Miesten kohdalla vastaava luku oli 29 prosenttia. Tärkeimmiksi syiksi TV-sarjojen katseluun ilmoitettiin rentoutuminen (64 prosenttia vastaajista) ja irtautuminen todellisuudesta (12 prosenttia).

Catch up Grantin ansiosta yhdellä onnekkaalla on nyt mahdollisuus irtautua arjesta ja kohota todelliseksi TV-sarjaguruksi. Haku kilpailuun alkaa 25. syyskuuta ja päättyy 4. lokakuuta. Hakulomake löytyy täältä: www.catchupgrant.com

Tutkimuksen toteutti mielipide- ja markkinatutkimusyhtiö YouGov. Siihen vastasi 1105 18–74 -vuotiasta suomalaista, jotka ilmoittivat katsovansa TV-sarjoja vähintään kerran vuodessa. Vastaukset kerättiin sähköpostikyselyllä 25.6.–2.7.2015 välisenä aikana. 

 

Lisätietoja:

Simo Arvo, OS/G Viestintä, Simo Arvo, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs