Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Samsung esittelee näyttävän design-tv:n

Samsung Electronics Nordic

Samsung esittelee näyttävän design-tv:n

Tiedote.
Julkaistu: 04.02.2013 klo 16:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Alumiinirunko ja klassisen kaunis muotoilu – Samsung esittelee television, joka ei kalpene näyttävimpien design-klassikoiden vieressä.

Uusi F8505-LED-tv laajentaa Samsungin design-televisioiden valikoimaa. Television runko ja sen luonnollisen tyylikäs kaareva jalusta on valmistettu yhdestä alumiinipalasta. Fiksun ulkomuodon lisäksi televisiossa on totta kai myös fiksuja ominaisuuksia. Katsoit sitten vauhdikasta toimintaelokuvaa, näyttävää luontodokumenttia tai suoraa urheilulähetystä, televisio osaa säätää kuva-asetukset automaattisesti vastaamaan katsottavaa sisältöä.

Vuoden 2013-televisiotrendit
Aiemmin tänä vuonna Samsung esitteli uuden Smart TV -malliston CES 2013 -messuilla Las Vegasissa. Samsungin 2013-uutuusmallistossa on näyttävän muotoilun lisäksi täysin uudistettu Smart Hub -käyttöliittymä, joka osaa ehdottaa TV-ohjelmia, elokuvia ja internet-sisältöä perustuen käyttäjän omiin katselutottumuksiin. Lisäksi Samsungin televisioita tulee saataville entistä suuremmissa kokoluokissa.

Myös Samsungin uudessa design-tv:ssä on kaikki 2013 Smart TV -malliston uutuusominaisuudet. F8505-LED-tv saapuu kauppoihin vuoden 2013 toisella neljänneksellä 46 ja 55 tuuman kokoluokissa.

 

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Markus Nummisalo, myyntipäällikkö AV, markus.nummisalo@samsung.fi, p. 0400 569 228

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OSG Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

 

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluu mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 227 000 työntekijää 75 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on yli 143 miljardia Yhdysvaltain dollaria.  Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs