Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Oulun yliopiston sähkötekniikan 50-vuotisjuhlavuosi käynnistyy yrittäjyysteemalla

Oulun yliopisto

Oulun yliopiston sähkötekniikan 50-vuotisjuhlavuosi käynnistyy yrittäjyysteemalla

Tiedote.
Julkaistu: 17.04.2015 klo 14:01
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto
Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta
Mediakutsu 17.4.2015

Sähkötekniikan 50-vuotisjuhlavuosi käynnistyy yrittäjyysteemalla

Tervetuloa Start Up -seminaariin!

24. huhtikuuta kello 9-12

Oulun yliopiston päärakennus, Saalastinsali, Pentti Kaiteran katu 1, Oulu

Miten innovaatioista tehdään bisnestä? Mistä löytyvät tutkimuslähtöisen liiketoiminnan rahoittajat ja globaalit markkinat? Millaista on olla start up -yrittäjä? Onko kasvuyrittäjyys avain Oulun uuteen nousuun?

Start Up -seminaarissa keskustellaan ICT-alan kasvuyrittäjyydestä ja kuullaan kasvuyrittäjien omakohtaisia kokemuksia!

Seminaariin on kutsuttu puhumaan tämän hetken kenties valovoimaisin bisnesenkeli Inka Mero, joka on siemenrahoitus- ja kiihdyttämöyhtiönsä KoppiCatch Oy:n kautta sijoittajana tai perustajana neljässätoista mobiili/internet-alan palvelu- tai teknologiayhtiössä. Yksi niistä on nousukiitoinen oululainen Indoor Atlas, jonka perustajan Janne Haverisen kanssa Mero pitää yhteisen puheenvuoron tutkimuslähtöisen kasvuyrittäjyyden mahdollisuuksista ja haasteista.

Startup-yrityksen kansainvälistymisestä puhuu Nokia Säätiön vastikään palkitsema ja palkintorahansa startup-yritykseen sijoittanut Zach Shelby. Hänen Ouluun perustamansa startup-yrityksen siivitti maailmanmarkkinoille yrityskauppa teknologiajätti ARM:n kanssa.

Edellä mainittujen lisäksi kasvuyrittäjyystarinansa seminaariyleisön kanssa tulevat jakamaan Codenomiconin Ari Takala, Spektikorin Iikka Ellilä, Kyyneleen Toni Lindén sekä SelQeen Juuso Nissilä, joilla kaikilla on yhtymäkohtansa Oulun yliopiston sähkö-, tieto- tai tietoliikennetekniikan osastoihin.

Seminaarin järjestää Oulun yliopiston tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta. Seminaarin kieli on englanti.

Ohjelma ja ilmoittautuminen www.oulu.fi/tst/startup

Lisätiedot: Eija Pajunen, tieto- ja sähkötekniikan tiedekunta, 050 368 6806

Start Up -seminaari on Oulun yliopiston sähkötekniikan 50-vuotisjuhlavuoden avajaistapahtuma. Sähköosaston perustaminen Oulun yliopistoon ja sieltä valmistuneet diplomi-insinöörit ja tekniikan tohtorit ovat olleet keskeisiä tekijöitä Oulun alueen ICT-menestykselle. Sen puolen vuosisadan mittaisen historian aikana elektroniikka-ala nousi tyhjästä ja  – takaiskuistakin huolimatta – kehittyy edelleen. Avajaistilaisuuden teemana on kasvuyrittäjyys, jota Oulun yliopisto pyrkii edistämään aktiivisella toiminnallaan, kouluttamalla huippuosaajia ja tarjoamalla innovaatioympäristön kansainvälisen tason tutkimus- ja kehitystoiminnalle.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs