Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Odotus päättyy – Samsungin Google-puhelin Nexus S saapuu myyntiin maaliskuussa

Odotus päättyy – Samsungin Google-puhelin Nexus S saapuu myyntiin maaliskuussa

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2011 klo 14:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Samsungin ja Googlen yhteistyön hedelmänä syntynyt Nexus S saapuu kauppojen hyllyille maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Tällä viikolla myyntiin saapuu uusin Samsung Galaxy -tuotesarjan Android-puhelin Galaxy Ace

Maailman suurin matkapuhelinalan tapahtuma Mobile World Congress on matkapuhelinharrastajille yksi vuoden kohokohdista. Ensi viikolla Barcelonassa on luvassa paljon jännittäviä uutisia, mutta Suomen markkinoilla tapahtuu jo nyt.

Nexus S saapuu Suomeen

Viime vuoden lopussa julkistettu Nexus S on Samsungin ja Googlen yhteistyön tulos. Se on ensimmäinen älypuhelin, joka on varustettu Android 2.3 -ohjelmistoversiolla. Nexus S on toistaiseksi ollut saatavilla vain valituilla markkinoilla. Syynä rajoitettuun saatavuuteen on ollut Super AMOLED -näyttöjen kysyntä, joka ylittänyt näyttöjä valmistavan tehtaan tuotantokapasiteetin. Koska Nexus S:n kysyntä on ollut huikeaa, Samsung tuo Nexus S:n Pohjoismaihin uudella Super Clear LCD -näytöllä varustettuna.

– Ulkonäöltään Suomeen myyntiin tuleva Nexus S on kutakuinkin sama, vaikka laitteessa on super AMOLED:in sijasta super LCD -näyttö. Suomalaiset saavat vihdoin mahdollisuuden kokeilla matkapuhelinta, jonka useat ovat valinneet tämän hetken parhaaksi Android-puhelimeksi, kertoo Samsungin telecom-tuotteiden Suomen myyntipäällikkö Mika Engblom.

Nexus S saapuu kauppojen hyllyille maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Sen suositushinta on 699 euroa. Lue lisää: http://www.samsung.com/fi/news/newsRead.do?news_group=productnews&news_type=consumerproduct&news_ctgry=mobilephone&news_seq=22897

Keskihintainen Galaxy Ace

Samsung vetää tällä viikolla ässän hihastaan tuomalla kauppoihin Samsung Galaxy Ace -Android-puhelimen. Android-älypuhelinten markkinat ovat toistaiseksi olleet vahvasti polarisoituneet. Tarjolla on ollut edullisia malleja, joissa on rajoitetusti toimintoja. Saatavilla on myös ollut suorituskyvyltään ja ominaisuuksiltaan erinomaisia laitteita, jotka ovat asemoituneet hinnaltaan korkeampaan luokkaan. Edullisten ja kalliiden Android-puhelinten väliin on jäänyt selvä hintakuilu. Galaxy Ace saapuu täyttämään tätä kuilua.

– Galaxy Ace on älypuhelin, joka tuo rahoillesi vastinetta. Siinä on suorituskykyinen laitteisto, tehokas 800 Mhz:n suoritin, 5 megapikselin kamera ja GPS. Laite on muotoilultaan selkeän tyylikäs ja siinä on 3,5 tuuman kosketusnäyttö. Se on viimeistelty antrasiitinharmaalla metallisävyllä. Galaxy Ace on Android-puhelin hinta-laatusuhteeltaan parhaasta päästä, toteaa Engblom.

Galaxy Ace saapuu myyntiin viikolla 6 ja sen suositushinta on 399 euroa.

 

Lisätietoja:

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko SAMSUNGin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: http://www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten ja näyttöpaneelien valmistaja. Yrityksellä on 174 000 työntekijää 66 maassa ja kahdeksalla eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2009 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 116,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2009 oli miljardi euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 320 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs