Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Mobiilialan yhteistyöllä tehoa päiväkodin hallinnollisiin rutiineihin

BLC

Mobiilialan yhteistyöllä tehoa päiväkodin hallinnollisiin rutiineihin

Tiedote.
Julkaistu: 13.02.2015 klo 12:26
Julkaisija: BLC

mukavaIT:n kehittämä Päikky-mobiiliohjelmisto tuo kaivattua muutosta ja helpotusta päiväkodin arkeen. Voidakseen keskittyä ohjelmiston kehittämiseen ja omaan ydinliiketoimintaansa, mukavaIT on solminut yhteistyösopimuksen BLC Wirelessin kanssa.

Varhaiskasvatuksessa haetaan yhä enenevissä määrin kustannustehokkaampia päivähoitoratkaisuja niin kunnissa kuin yksityiselläkin sektorilla. Mobiiliteknologian avulla on saavutettu asiakaslähtöinen toimintamalli, joka yhdistää vanhempien, hoidon ja hallinnon tarpeet yhdeksi kokonaisuudeksi.

- mukavaIT:n kehittämän järjestelmän avulla perheet voivat toimia joustavasti omien päivähoitotarpeiden mukaisesti ja vastaavasti päivähoidon järjestäjä saavuttaa säästöjä, kertoo mukavaIT:n asiakkuusjohtaja Jaakko Hautamäki.

- Samalla ratkaisu parantaa lasten turvallisuutta sekä tuo päivähoidon ja kodin kommunikoinnin vastaamaan nykypäivän tarpeita, Hautamäki jatkaa.

 

Asiakkaalle esiasennetut laitteet heti käyttövalmiina

BLC Wirelessin elinkaarenhallintapalvelu MobileServant takaa mukavaIT:n asiakkaille palvelun laitteen hankinnasta, sovellusten ja järjestelmien toiminnan varmistamisesta ja käytönaikaisesta tuesta aina laitteen kierrätykseen saakka.

- BLC Wirelessin kanssa solmittu yhteistyösopimus on tärkeä osa palveluamme. Voimme itse keskittyä ydinliiketoimintaamme kun BLC Wireless vastaa loppuasiakkaidemme laitteiden esiasennuksesta ja toimituksesta, laitteiden vaihto- ja huoltoprosesseista sekä tukipalvelusta. Valmiiksi hiottu elinkaarimalli tuo helpotusta päiväkotien jokapäiväiseen työskentelyyn mobiililaitteiden kanssa, tähdentää Hautamäki.

- Kuluttajamarkkinoilla jo tutuksi tulleet mobiilisovellukset tulevat kovaa vauhtia myös yritysmaailmaan sekä julkishallintoon toimintaa tehostamaan, mukavaIT:n Päikky on oiva esimerkki tästä. Toimittamamme palvelut tekevät Päikky-ohjelmistosta kokonaisratkaisun, kertoo BLC Wirelessin toimitusjohtaja Veli-Pekka Vähälummukka.

- Yhteistyömme kautta mukavaIT:n asiakkaat saavuttavat taloudellisia ja toiminnallisia hyötyjä, Vähälummukka päättää.

 

Lisätietoja

 

mukavaIT (Päikky-mobiiliohjelmisto)                   

Jaakko Hautamäki                                             

p. 040 0475 832                            

jaakko.hautamaki@mukavait.fi

 

BLC Wireless (elinkaarenhallintapalvelut)

Veli-Pekka Vähälummukka

p. 050 384 3322

vp.vahalummukka@blc.fi

                            

 

BLC Wireless on mobiililaitteiden etä- ja elinkaarenhallintaan erikoistunut yhtiö. Olemme tehneet yli 10 vuotta systemaattisesti työtä ja tuotekehitystä mobiililaitteiden parissa. Palvelukonseptimme MobileServant on palvelukokonaisuus, joka kattaa mobiililaitteen koko elinkaaren hankinnasta ja hallinnasta aina kierrätykseen asti. MobileServant tuo selkeyttä, ennustettavuutta ja kustannussäästöjä yritysten mobiililaitekannan hallintaan. Olemme osa valtakunnallisesti toimivaa kotimaista BLC-konsernia, joka on tieto- ja turvatekniikkaan erikoistunut palvelukonserni. BLC:n muodostaa neljä liiketoimintayhtiötä. BLC Wirelessin lisäksi konserniin kuuluvat MSP-mallin mukaisia IT-palveluita tarjoava BLC Protie, tietoliikenne-, puhelin- ja televisiopalveluita tarjoava BLC Telecom sekä turva-, valvonta- ja lukitustekniikan palveluihin erikoistunut BLC Turva.

mukavaIT Oy on suomalainen teknologiayritys, joka kehittää ja myy IT- ja mobiiliohjelmistoja, niihin liittyviä palveluja sekä toimii tietotekniikka-alan ratkaisujen suunnittelijana ja toteuttajana erityisesti lasten varhaiskasvatukseen liittyen. Yrityksen lähtökohtana on ollut idea verkkopohjaisesta mobiili- ja tietokonesovelluksesta, jonka avulla voidaan parantaa kuntien päiväkotipalvelujen toimivuutta, lisätä joustavuutta sekä vähentää päivähoitopalveluiden kustannuksia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs