Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » LG esittelee IFA-messuilla maailman suurimman OLED-tunnelin

LG Electronics

LG esittelee IFA-messuilla maailman suurimman OLED-tunnelin

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2016 klo 14:36
Julkaisija: LG Electronics

15 metriä pitkän OLED-tunnelin lähes 450 miljoonaa pikseliä, täydelliset mustansävyt ja upeat värit luovat immersiivisen katseluelämyksen

Helsinki, 2.9.2016 — LG:n esittelyalueella IFA 2016 -messuilla vierailevat saavat kokea ennätyssuuren OLED-tunnelin, joka koostuu 216 kaarevasta, 55-tuumaisesta OLED-ruudusta, joiden pikselimäärä on yhteensä 447 897 600. Tunneli on viisi metriä korkea, 7,4 metriä leveä ja 15 metriä pitkä. Tunnelissa kulkevat pääsevät katselemaan Islannin revontulia, merien ekosysteemejä ja ulkoavaruudessa kuvattuja näkymiä.

LG esittelee OLED-teknologian kykyä näyttää eläväisiä värejä ja tarkkoja yksityiskohtia From Black to Black -videolla. Filmillä nähdään muun muassa kohtauksia meren syvyyksistä sekä kimmeltäviä meduusoja ja valaiden sulavaa liikettä. Lisäksi katsojat saavat nähdä ulkoavaruuden valoloistoa ja Islannin revontulia. LG kuvasi revontulien yksityiskohdat ja liikkeet 8K-resoluution laadussa 14 eri kameralla. Tunnelissa vierailevat pääsevät itse kokemaan, miten edistyksellinen OLED-teknologia tuo luonnon messuhalliin.

Suuri tunneli on onnistuttu rakentamaan OLED-kuvaruutujen kevyen, ohuen ja joustavan rakenteen ansiosta. OLED-ruudut taipuvat niin koverasti kuin kuperasti tinkimättä kuvanlaadusta. Tämä mahdollistaa IFA-messuilla nähtävän OLED-tunnelin kaltaiset vaikuttavat digitaaliset installaatiot. Jokainen OLED-pikseli toimii omana valonlähteenään, jolloin taustavaloa ei tarvita. OLED-teknologiaan perustuvat televisiot voivat toistaa täydellisiä mustansävyjä ja kattavia värikontrasteja, mikä mahdollistaa näyttävät värimaailmat ja laaja-alaiset katselukulmat.

LG on aiemminkin luonut nähtävyyksiä messutapahtumiin. Esimerkiksi yhtiön CES 2016 -messuilla nähty OLED-installaatio sai Red Dot -tunnustuksen Communication Design -kategoriassa.

”LG valmisti ensimmäisen televisionsa 50 vuotta sitten, ja IFA-messuilla nähtävän OLED-tunnelimme tarkoitus on juhlistaa tuota saavutusta uudella virstanpylväällä”, sanoo Brian Kwon, LG Electronicsin Home Entertainment -yksikön toimitusjohtaja. ”Tarjoamme esittelyalueellamme vieraileville mahdollisuuden kokea OLED-teknologian mullistavan suorituskyvyn ja sen mahdollistamat täydelliset mustansävyt, laajan kontrastin ja realistiset värit – mistä katselukulmasta tahansa.”

LG esittelee HDR-sisältöjä OLED-televisioillaan hallissa 18 Messe Berlin -alueella 2.–7.9.

Lisätietoja:

LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies
Puh: +358 9 3486 1244
Sähköposti: LG-OneFinland@lg-one.com

LG Electronics, Inc.
Juah Kim
+822 3777 3981 
juah.kim@lge.com
www.LGnewsroom.com

Liitetiedostot

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

LG Electronics Home Entertainment
LG Home Entertainment Company (HE) on johtava kansainvälinen televisioiden, näyttöjen, digitaalisten infonäyttöjen, audio- ja videotuotteiden sekä tietokoneiden ja turvajärjestelmien valmistaja. LG pyrkii teknologiaa hyödyntämällä kehittämään tuotteita, joiden älykkäät toiminnot ja tyylipuhdas muotoilu vastaavat kansainvälisten kuluttajien tarpeisiin. LG:n kuluttajatuotteita ovat CINEMA 3D, Smart-TV, OLED-TV ja IPS-näytöt, ulkoiset muistiyksiköt, kotiteatterijärjestelmät ja Blu-ray-soittimet. LG:n B2B-tuotteita ovat digitaaliset infonäytöt, hotelli-TV-järjestelmät, videoneuvotteluvälineet ja IP-turvakamerat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs