Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Juho Pohjonen soittaa RSO:n solistina uudella Bösendorfer 280 Vienna Concert konserttiflyygelillä.

F-Musiikki Oy

Juho Pohjonen soittaa RSO:n solistina uudella Bösendorfer 280 Vienna Concert konserttiflyygelillä.

Tiedote.
Julkaistu: 19.10.2016 klo 14:15
Julkaisija: F-Musiikki Oy

Haluamme tiedottaa yleisestikin kiinnostavasta asiasta liittyen tämän illan RSO:n konserttiin Musiikkitalossa. Juho Pohjonen soittaa Mozartin pianokonserton nro 23 RSO:n solistina uudella Bösendorfer 280 Vienna Concert konserttiflyygelillä. Toisin sanoen konsertti soitetaan valtavirrasta poikkeavalla merkillä, kuitenkin arvostetulla Itävaltalaisella brändillä sekä uuden kehityksen ja suunnittelun tuloksena tuotetulla konserttiflyygelillä.

Bösendorfer tehdas käytti noin kuusi vuotta uuden konserttiflyygelimallin kehitystyöhön. Soitin on suunniteltu täysin puhtaalta pöydältä hyödyntäen uusinta tietoa ja mm. tietokoneavusteista suunnittelua ja puuntyöstöä kuitenkin perinteitä kunnioittaen.

Vuosi sitten julkistettu Bösendorfer 280 Vienna Concert on saanut erittäin positiivisen vastaanoton maailmalla ja meillä. Mm. András Schiff on soittanut paljon konsertteja tällä mallilla Keski-Euroopassa ja USAssa. Kit Armstrong valitsi tämän flyygelin Tampereen konserttiin 30.9. tarjolla ollessa myös talon omat soittimet. Jokin aika sitten Valery Afanassiev soitti 280 Vienna Concert mallilla Lontoossa, Royal Festival Hallissa. Sama tapahtui myös Luxenbourgissa, jossa Christopher Park oli orkesterin solistina. Stephen Hough tulee soittamaan kyseisellä flyygelillä Tampereella 11.11.2016.

F-Musiikki on 119 vuotias Suomen suurin soittimien vähittäismyyjä ja maahantuoja. Yhtiöllä on jälleenmyyjäverkoston lisäksi oma myymäläketju ja verkkokauppa. 

F-Musiikin maahantuomia merkkejä ovat mm. Yamaha, Casio, Beyerdynamic, Klotz, D’addario, Bösendorfer, Seiko, sekä maailman johtavat nuottikustantamot.

Yhtiön pääkonttori, logistiikkakeskus, tukkumyynti, sekä huollot sijaitsevat Vantaalla Antaksentie 4:ssä Kiinteistössä on myös pohjoismaiden suurin soitinmyymälä esiintymis,- ja kokeilutiloineen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs