Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Epicor toimittaa Eforelle ERP-ratkaisun Suomen ja Kiinan toimintaan

Epicor Software Finland Oy

Epicor toimittaa Eforelle ERP-ratkaisun Suomen ja Kiinan toimintaan

Tiedote.
Julkaistu: 03.10.2012 klo 14:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation vauhdittaa jatkossa tehoelektroniikkatuotteita kehittävän ja valmistavan Eforen kasvua Suomessa ja Kiinassa. Eforen mukaan Epicorin uuden sukupolven ERP-ratkaisun helppokäyttöisyys sekä laaja toiminnallisuus olivat ratkaisevia tekijöitä toimittajan valinnassa.

 

Globaalisti toimivan, vuonna 1975 perustetun Eforen nykyinen toiminnanohjausjärjestelmä oli uudistamisen tarpeessa ja yhtiö lähti kartoittamaan uutta yhteistyökuviota.
­– Keskustelimme kahdeksan eri järjestelmätoimittajan kanssa ja arvioituamme tarkemmin kahta päädyimme Epicoriin. Meille on tärkeintä, että järjestelmä on helppokäyttöinen ja sisältää laajan toiminnallisuuden. Siten räätälöinnit jäävät minimiin. Halusimme myös toimittajan, joka on käyttöönotossa suoraan mukana, eikä partnereiden välityksellä, kertoo Eforen ERP-projektipäällikkö Antti Turunen.

Turunen ennakoi, että Efore pystyy jatkossa automatisoimaan monia prosessejaan Epicor ERP:in avulla. Eforen päivittäisten ERP-käyttäjien lisäksi yrityksen muilla halukkailla on pääsy toiminnanohjausjärjestelmästä löytyviin tietoihin ja raportteihin Enterprise Search -työkalun avulla.
– Kunhan saamme järjestelmän käyttöön, pystymme reagoimaan tiettyihin ongelmatilanteisiin jo ennen niiden syntymistä. Epicor tulee olemaan Eforen tuotantokriittisin järjestelmä. Kaikki myynnin ennustamisesta automaattisiin ostotilauksiin ja taloushallintoon tulevat olemaan Epicorin järjestelemässä globaalisti.

– Eforen kannalta tärkeää oli se, että pystymme tarjoamaan mittavan ERP-ratkaisun, joka kattaa sekä Aasiassa että Euroopassa tehtävän liiketoiminnan asettamat vaatimukset. Epicor ERP:in toiminnallisuus tukee asiakkaamme globaalia kasvustrategiaa mm. ketteryytensä ansiosta. Sen ansiosta he voivat tehdä nopeitakin liiketoimintaan liittyviä ratkaisuja ja tarttua uusiin tilaisuuksiin järjestelmä tukenaan, toteaa Epicorin Suomen ja Baltian aluejohtaja Matti Pulla.

 – Tämän päivän globaalissa, entistä kilpailuhenkisemmässä maailmassa Eforen kaltaisten valmistajien on pysyttävä asiakkaiden vaihtuvien vaatimusten tasalla. On tärkeää pysyä kilpailijoita edellä tuotteen laadun, valmistuskustannusten sekä toimitusten kanssa. Epicor ERP on joustava ja skaalautuva ratkaisu, joka tarjoaa mahdollisuuksia vähentää kuluja, virtaviivaistaa liiketoiminnan prosesseja sekä kehittää asiakassuhteita. Tätä kautta yritykset voivat sopeutua nopeasti vaihtuviin tilanteisiin ja säilyttää johtoasemansa markkinoilla, kommentoi Epicorin tuotemarkkinoinnin johtaja Malcolm Fox.


Lisätietoja antaa:

Mervi Sevula, markkinointipäällikkö
p. 040 350 1651
msevula@epicor.com

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor on maailman kuudenneksi suurin, kansainvälinen
toiminnanohjausjärjestelmien tarjoaja, jonka liikevaihto vuonna 2010 oli yli 800 milj. dollaria. Vuonna 1972 perustettu Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstohallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä ja edullisin kokonaiskustannuksin – riippumatta siitä, toimiiko yritys paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. Epicorin innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. 

Epicorin tytäryhtiö Epicor Software Finland Oy vastaa Suomessa yhtiön ohjelmistojen myynnistä, markkinoinnista ja konsultoinnista. 25 henkilöä työllistävän yrityksen toimipisteet sijaitsevat Espoossa (pääkonttori) ja Vaasassa. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 1992 lähtien, tukien yli 300 asiakasta ympäri maan. 
www.epicor.com/finland

 

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Microsoft, Windows ja SQL Server ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa ja/tai muissa valtioissa rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs